Kulakta şişlik

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
700
267
Merhaba benim kulağımın ön tarafında fındık kadar bi şişlik var o kulağım biraz ağrıyoda ve çenemde baya ağrıyo bi kaç gündür. Çok korktum doktora sıra aldım ama daha çok var. Sebebi nedir acaba önemli bişeymidir 😔

Merhaba benim kulağımın ön tarafında fındık kadar bi şişlik var o kulağım biraz ağrıyoda ve çenemde baya ağrıyo bi kaç gündür. Çok korktum doktora sıra aldım ama daha çok var. Sebebi nedir acaba önemli bişeymidir 😔
İyi akşamlar kendinizi korkutmayın. En ufacık bi enfeksiyondan dolayı olabilir benim de çene altım şişti enfeksiyon kaynaklıçıktı hala şiş ve fındık kadar da bezelye var

Benim kulağımın arkasındaboyun ile kulağın birleşim yerinde çıkmıştı yuvarlak bir top. Cildiyeye gitmiştim. Yağ bezesi dedi. İstersen alayım ama kendiliğinden kaybolabilir dedi. Gerçekten de birkaç ay içinde yok oldu kendiliğinden. İnşallah sizinkide böyle bir şeydir

X