Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
kulaklarımın yanında yüzüme doğru üyler var.bende rahatsız oluyorum o yüzden saçlarım salık dolaşıyorum. aslında bioderin falan kremleri var piyasada ne kadar etkili bilmiyorum ama bana bitkisel ürünler satan bi kadın marınca yağını önerdi.3 seansta kesin bitiyo dedi.ağdayla cımbızla al sonra sür 3 kere tekrarla dedi biter dedi.bende size sormak istedim....bi bilginiz varmı bu konuda? sizler neler yapıyosunuz???çoık canım sıkılıyo bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olucam...a.s
yavrum boş işler bunlar. ben bu yağı 6 7 ay kullandım sadece geç çıkarıyor
bioder falan nasıl?kremlerle bunlardan kurtuluş var mı ki??
beraber büyürüz :)
Kayıtlı Üye
Cımbızla yüzünü almanı önermem çenemdeki tek tüyü çektim sadece cımbızla simsiyah ve kalın çıktı. Şimdi ben alıyorum o inadına tekrar çıkıyor. Karınca Y.Y'na gelince de. Öylede böylede alıcam bu tüyleri diyosan bence bu yağı dene. Çünkü herkesde aynı etkiyi bırakmıyor. Tüylerim bitti diyende çok bitmedi diyende. Hem ucuz hemde kimyasal bişey değil cildine zarar vermez. Denemelisin diye düşünüyorum böylece en kesin cevabı bulmuş olursun...
teşlekkürler lizzz...bende deneyim diyorum.bişiy kaybetmem belkide kazanırım :)