Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yaptıysam geçmedi korkmam gerek mi acabaEşimin böyle oluyor nedenini bilmiyorum, kara merhem miydi neydi onu sürünce geçiyor.
Konu yanlış etikette Mune
Küpe takmadım biranda böyle oldu 1 ay olacak neredeyse gitmiyor acimiyorda stres yaptımGeçmiş olsun benim şişiyor. Küpe taktıktan sonra birkaç gün içinde böyle oluyor
Gittim enfeksiyona benzemiyor kbb git dedi o yüzden korktumBence kendiliğinden geçer ama çok taktıysanız sağlık ocağına sorun bence içiniz rahat etsin
Neden korktunuz kisttir en fazla içini boşaltırlarGittim enfeksiyona benzemiyor kbb git dedi o yüzden korktum
İlk korkmadım zaten internetten arastrinca korktumNeden korktunuz kisttir en fazla içini boşaltırlar
Nikel alerjiniz varGeçmiş olsun benim şişiyor. Küpe taktıktan sonra birkaç gün içinde böyle oluyor
EvetNikel alerjiniz var
Bugğn içinde alıp mı patolojiye gönderdilerDoktora gitti yağ kisti dedi aldılar patolojiye gönderdi umarım oda güzel olur çok önemli değil dedi ama
Evet küçük olduğu için kısa sürdü toplu iğne başı kadar beyaz birşey çıktı yağ bezesi gibi birşey dediBugğn içinde alıp mı patolojiye gönderdiler