• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil lütfen lenfomadan şüpheleniyorlar ne olur fikir verin hala lohusayım😔😔

korkuyrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
33
9
88
30
Mrblar daha öncede yazmıştım kulağımın arkasıyla başlayan şimdide çene altımdaki şişlikle doktora gittim ilk raporda 16*9 iken 2hafta sonra ve antibiyotik sonrası 20*8olmuş ikinciyi özel de yaptırdım ve biyopsi dedi ama bana hematoloji doktoru 4 6 hafta sonra gel dedi kafayı yemek üzereyim ne yapmalıyım lütfen yardım edin biyopsiden çok ama çok korkuyorum lütfen anlayın bebeğim daha çok küçük acı kaldıracak halim yok ne olur yardım edin

Eklentiler

• IMG_7281.webp
    IMG_7281.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_7282.webp
    IMG_7282.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 22
Anneliginiz hayirli olsun..
Tıp bilgim yok ama anladigim kadariyla lenf nodulunuz var ve takip önerilmiş raporda..kotu birsey yok gibi geldi bana..
Biyopsi iğne ile parca alinmasi basit bir işlem ..ignesi cok cok ince..patoloji sonucu güzel gelsin inşallah..stres yapmayın..

Anneliginiz hayirli olsun..
Tıp bilgim yok ama anladigim kadariyla lenf nodulunuz var ve takip önerilmiş raporda..kotu birsey yok gibi geldi bana..
Biyopsi iğne ile parca alinmasi basit bir işlem ..ignesi cok cok ince..patoloji sonucu güzel gelsin inşallah..stres yapmayın..
Elimde değil çok korkuyorum kansersem sütten keseceğim süreçten korkuyorum Biyopsi olmakta istemiyorum

Back
X