slm parıl öncelikle geçmiş olsun canım.tüp takma işlemi ne kadar sürdü,ağrı_ acı oldumu çok merak ediyorum, cevaplarsan sevinirim.
o zaman bende bir sorun var.yani çıldırmamak imkansız.teşekkür ederim cevabına seydam.
canım benim kızım iki ay önce,bademcik,geniz eti ve kulak ameliyatı oldu.doktor tüp takmak yerine kulak zarlarına çok küçük iki delik açmış ve ameliyat esnasında suyu dışarı boşaltmış.duyma problemi vardı şimdi çok iyi.tüpü bazı bünye atamıyomuş,bu nedenle böyle yapmış.biz bi sıkıntı çekmedik.geçmiş olsunarkadaşlar 6yaşında bir kızım var.Ara ara kulak ağrısı ve ateşi oluyordu.Doktorlar orta kulak iltihabı diye antibiyotikle geçiştiriyorlardı.İki üç ay önce işitme kaybının olduğunu farkettim ve kbb.doktoruna götürdüm.İlk götürdüğüm doktor kulaklarında sıvı olduğunu ve tüp takılması gerektiğini söylediler.Daha sonra iki ayrı doktora daha götürdüm.Onlarda aynı şeyi söylediler.Tüp takılmazsa kalıcı sağırlık olabileceğini anlattılar.Daha öncede bademcik ameliyatı olduğu için şimdi bu ameliyat beni çok korkutuyor.İçinizde tüp taktıran çocuğunda bu olayı yaşamış birileri varsa lütfen bana yardımcı olabilirmi.Ağrılımı oluyor.Tehlike si varmı.Tüpten sonra yaşananlar neler .Acil bilgi
bi de bize kulağa su kaçmaması konusunda uyarmadı.herşeyi yapabilir dedi.hatta bayramda tatile gittik.deniz havuz hiç durmadı.şükür bişey yok hala.biraz üşüttüğü için antibiyotik veriyorum o kadar
merhaba nihal tüp takma işlemi 15-20 dakikalık bir işlem sanırım ama ameliyat haneye iniş bayılma ve ayılma hepsi toplam 1 saat sürüyor biz buarada birde sünnet yaptırdık hazır anestezi almışken arada çıktı.Allah şifa versin canım
merhaba nihal tüp takma işlemi 15-20 dakikalık bir işlem sanırım ama ameliyat haneye iniş bayılma ve ayılma hepsi toplam 1 saat sürüyor biz buarada birde sünnet yaptırdık hazır anestezi almışken arada çıktı.Allah şifa versin canım