Kulak tüpü+Bademcik küçültme+geniz eti operasyonu 🥹

happymommm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2020
16
0
36
31
Arkadaşlar selam… Biliyorum birçok konu açıldı ama anne yüreği dayanamadım bende kendi durumumuzu yazmak istedim. Kaç gündür gece uyuyamıyorum ağlıyorum sürekli oglumun hastanede oldugu ameliyattan cıkıp aglayacagı gibi senaryolar kafamda ve gözümün önünde uykular haram oldu hiç kıyamıyorum her anne gibi. Tabiki neler var Rabbim baska dert vermesin ama annelik işte. 3,5 yasında oglum bu yıl krese verdim vermez olaydım diyorum resmen 5 şişe antibiyotik kulandık bugüne kadar hiç içmemişti oglum. Alerjik bi çocukmuş krese verince farkettik. Alerji uzmanı gördü ev şurup doldu ama yok kulagında ekimden beri olan sıvı geçmiyor. Basınc testimizde 300 yani tip B çıktı. Bir ilerisi artık kulak zarı çökmesi. Doktorumuz artık operasyonu yapalım dedi 23 ocağa gün verdi.Geniz eti kulak tüpü ve bademcik küçültme olacak. Bademcik beni tedirgin etti geniz eti ve kulak tüpü basit anladığım kadarıyla ama bademcik küçültme beni baya geriyor. Benim oğlum doktor çok seviyor ama hemşire görünce kıyamet çünkü kan alacaklarını biliyor o bile beni tedirgin ediyor. Ameliyat günü sonrası süreçler. Ne olur kalbime biraz ferahlık verin olanlardan atlatanlardan destek istesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…