Kulak tıkanması

limonatakek21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
220
244
Merhaba arkadaşlar. Birkaç gündür kulağım üstüne yatınca kapandı. Uğraştım ama açılmadı. Bu süreçte doktora gitmek istemiyorum evde napabilirim fikri olan var mı? Zeytinyağı damlattım ama biri hala açılmadı

Bence siz yine de doktora gidin. Çift maskenizi takip randevu alın. Randevudan 15 dk önce orada olmanız yeterli zaten

Gliserin denemenizi öneririm. Daha yoğundur. Benim hekimim daima gliserin önerir. Bir-kac damla damlatın. Üstüne pamuk koyun. Yalnız oncesinde gliserinin kulağınıza iyice gittigine emin olun.

Gliserinden önce hekime gitmeyiniz. Kulak temizliği yapmadan önce bize yumuşaması ve temizlik esnasında acıyı azaltmak için de gliserin tavsiye eder. Aksi takdirde oldukça can sıkıcı oluyor temizlik süreci.

Benim evdeki doğal çözümüm kulak ağrısı ya da tıkanıklığında şudur.
Çay içtikten sonra kalan demin buharına tutarım.
Demliğin kenarını ince bir havluyla sarip ağrıyan kulak üzerine yatıyorum. O buhar çok rahatlatıyor.
Deneyin isterseniz. Zararı yok neticede.

Oksibor damla kullanmanız iyi olur.Benim sık sık tıkanma olur .en son tıkandığında hafta sonu olduğu için KBB doktoru bulamayıp oksiburu kullandım. Dr a gittiğimde temizlenmiş olduğunu söyledi

Ben çok sık yaşarım bu durumu tıkalı olan kulağınıza 5 damla gliserin damlatin diğer kulaginizin üstüne yarın beş dakka bekleyin peçete ile fazlasını alim bi kaç gün sonra geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…