- 28 Şubat 2017
- 508
- 824
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yarın gidicem teşekkürlerBende de aynısı oldu orta kulak iltihabı çıktı biran önce doktora gitmelisin
Benim de. Dr a gitmem gerek :)Arkadaşlar 3 gündür sol kulağım tıkalı sesleri ve konuşmamı farklı duyuyorum hani denizde kulağımıza su kaçar ya bende o his 3 gündür var dün biraz azaldı geçiyo sandım bugün arttı yine , Öneriniz var mı ?
Doktor ilaç vermiyor zaten, benim başıma geldi bana gliserin verdi yani yağ, onu damlatıyordum yumuşaması için, 5-6 dk bekleyip o kulağımın üzerine yatıyordum tabi altına peçete koyuyordum temizleniyordu, bir de arkasından banyo yapıp temizliyordum bir hafta 10 gün sürdü. Soğan suyunu hiç bilmiyorum.Doktora gitsem ne yapacakki gebeyim ilaç kullanamam doktor kuzenime sordum oda birşey öneremedi tıbbi yönden ama bu soğan suyunu bi çok kişiden duydum denesemmi ?
Dün çiğnedim saatlerce banamısın demediSakız çiğnemek acabiliyor bazen
doktora gitArkadaşlar 3 gündür sol kulağım tıkalı sesleri ve konuşmamı farklı duyuyorum hani denizde kulağımıza su kaçar ya bende o his 3 gündür var dün biraz azaldı geçiyo sandım bugün arttı yine , Öneriniz var mı ?
Bnm çok sık oluyor doktorda temizletiyorum ama önce gliserin damlattırıyolarDoktora gitsem ne yapacakki gebeyim ilaç kullanamam doktor kuzenime sordum oda birşey öneremedi tıbbi yönden ama bu soğan suyunu bi çok kişiden duydum denesemmi ?
Teşekkürler