Soğanı kabuğunu soymadan 2 ye kesin ve kulağınızı tamamen kapatacak şekilde yarım saat tutun.Arkadaşlar 3 gündür sol kulağım tıkalı sesleri ve konuşmamı farklı duyuyorum hani denizde kulağımıza su kaçar ya bende o his 3 gündür var dün biraz azaldı geçiyo sandım bugün arttı yine , Öneriniz var mı ?
arkadaşım kulağını kaybedebilirsin şakaya gelmez, doktora gitmek için ne bekliyorsun?Arkadaşlar 3 gündür sol kulağım tıkalı sesleri ve konuşmamı farklı duyuyorum hani denizde kulağımıza su kaçar ya bende o his 3 gündür var dün biraz azaldı geçiyo sandım bugün arttı yine , Öneriniz var mı ?
Yani dr.a girmeden bir şey yapamayacağını nasıl bilebiliyorsunuz ki? Gitseniz iyi olur.Doktora gitsem ne yapacakki gebeyim ilaç kullanamam doktor kuzenime sordum oda birşey öneremedi tıbbi yönden ama bu soğan suyunu bi çok kişiden duydum denesemmi ?
Doktora gitmelisin. Belki ilac vermeden temizler, ne biliyorsun ki? Yanlis birsey yapma.Doktora gitsem ne yapacakki gebeyim ilaç kullanamam doktor kuzenime sordum oda birşey öneremedi tıbbi yönden ama bu soğan suyunu bi çok kişiden duydum denesemmi ?
Canim hamilesin galiba. Benim 2 hamileligimde de oldu.Arkadaşlar 3 gündür sol kulağım tıkalı sesleri ve konuşmamı farklı duyuyorum hani denizde kulağımıza su kaçar ya bende o his 3 gündür var dün biraz azaldı geçiyo sandım bugün arttı yine , Öneriniz var mı ?
Bu tıkanıklık 9 ay sürdü müCanim hamilesin galiba. Benim 2 hamileligimde de oldu.
Malesef doguma kadar surdu.
Gun icerisinde cogunlukla tikaliydi evet ve dogurana kadar surdu.Bu tıkanıklık 9 ay sürdü müSüreklimiydi ? Hiç mi geçmedi ?
TeşekkürlerOksibor kulak damlası alın bir hafta sabah akşam 10 damla damlatın pislik varsa kopurup dışarı atıyor hiç bir zararı yok açılmazsa Dr gidin yumuşamış olucak kulak kiriniz hemen çekip temizler geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?