Sakiz cigneyebilirsiniz.
Burnunuzu iki parmağınızla tıkayıp tabi ağzıniz da kapalı olacak şekilde nefesinizi ufleyebilirsiniz.Kulaklara basınç olacak şekilde. İnşallah anlatabilmişimdir. Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun benimde oldu doktor sakız çiğne vs geçmeZse gel demişti tekrar girmek zorunda kaldım meğer kir birikmiş 2 dk da temizlediler ağrısız bir işlem korkmanıza gerek yokMune lutfen tasıma bır surelıgıne, kızlar yenı dogum yaptım 9 gunlık bı evladım var, hemılelıgımın sonlarına dogru kulagım ara ara tıkanmaya basladı hamılelıkte oluyormus dedım ustunde durmadım yınede doktora gıttım hamılekıkten dedı gnderdı ancak dogumdan snra acıldı ama bugun yıne tıkandı bende panık atak var su saat oldu uyumadım hıc gecmeyecek gıbu gelıyor duramıyorum cocuk gıbı aglıyorum cok kotu bı hıs, bırılerının "benımde oldu ama gectı" demesıne cok ıhtıyacım var, panıkten yerımde duramıyorum evde dolanıp duruyorum nolur yasayıp da gecıren varsa sylesın, gececek demı bu tıkanıklık cok kotuyum yarın doktora gtcem ama bıseyın yok deyıp gndermesınden korkuyorum
Kulağınızı temizletin yarın doktora gidince.
Eşimin sık sıl tıkanır, 4 ayda bir temizletir.
Sakin olun, önemli bir şey değildir.
Geçmiş olsun benimde oldu doktor sakız çiğne vs geçmeZse gel demişti tekrar girmek zorunda kaldım meğer kir birikmiş 2 dk da temizlediler ağrısız bir işlem korkmanıza gerek yok
bi baktir belki kirdir
Benim de birden tıkanmıştı kulağım geçer dedim falan ama geçmedi bekledim bir süre sonra doktora gittim enfeksiyon varmış emzirdiğim için hafif ağrı kesici ve antibiyotik verdi düzenli kullandım ve geçti sizin de öyledir merak etmeyin
Evet evet yapıyordu hatta o kadar zorlandım ki duymuyordum resmen 7 günde geçti ben de geçmez diye çok korktum annemde vertigo var kulağı duymuyor öyle olacak sandım ama geçti şükürGercekten mı kac gınde gectı sızınde kendı sesınız o kulagınızda baskı gıbı bısey yapıyrmuyducok uzuluyrum gecemeyevek dıye korkuyrum
Evet evet yapıyordu hatta o kadar zorlandım ki duymuyordum resmen 7 günde geçti ben de geçmez diye çok korktum annemde vertigo var kulağı duymuyor öyle olacak sandım ama geçti şükür
Benimde oluyor, bende takıntı var tırnak kesmek ve kulak temizlemek. Eğer sende benim gibi kulağını sık sık temizliyorsan kir arkaya kayar ve kulağı tıkar. Korkma bir doktora gidip kulağını yıkattır
Bence temizlettirin kulaginizi öyle kendiliginden gitmez ki
Bende de 1 kez oldu .Temizletince açılıyor. Rahat olun 1 dakikalik bir islem .
AA sevindim ilaca bile gerek kalmamış bakın inşallah geçer en kısa zamanda zor oluyor gerçekten etrafını duyamamak kendi konuştuğumu bile anlamıyordum çoğu zamandoktora gıttım kulagın temız dedı hormonel degısımlerden dolayı oluyor normal dedı lendı kendıne gecer dedı eve geldımınsallah hemen gecer ya
AA sevindim ilaca bile gerek kalmamış bakın inşallah geçer en kısa zamanda zor oluyor gerçekten etrafını duyamamak kendi konuştuğumu bile anlamıyordum çoğu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?