Edaaaanur Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2021 89 54 18 13 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Edaaaanur #1 Kizlar daha önce kulak temizletmiş (yıkatmış) olanlar varmı? Etkisi ve yan etkisi nedir yardımcı olunuz lutfeeen..
Kizlar daha önce kulak temizletmiş (yıkatmış) olanlar varmı? Etkisi ve yan etkisi nedir yardımcı olunuz lutfeeen..
astrojurnal Nirvana Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2019 14.634 46.638 548 40 13 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Edaaaanur #2 ben yıllar önce yaptırmıştım. yeniden doğmuş gibi duyuyordum dünyayı. yan etki görmedim hiç .
Edaaaanur Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2021 89 54 18 13 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Edaaaanur #3 astrojurnal .!.: ben yıllar önce yaptırmıştım. yeniden doğmuş gibi duyuyordum dünyayı. yan etki görmedim hiç . Genişletmek için tıkla... Maşallah, peki yaptırma sebebiniz neydi? Ben duymuyorum son 1 yıldır eskisi kadar. Onun için yaptırmayı düşünüyorum
astrojurnal .!.: ben yıllar önce yaptırmıştım. yeniden doğmuş gibi duyuyordum dünyayı. yan etki görmedim hiç . Genişletmek için tıkla... Maşallah, peki yaptırma sebebiniz neydi? Ben duymuyorum son 1 yıldır eskisi kadar. Onun için yaptırmayı düşünüyorum
astrojurnal Nirvana Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2019 14.634 46.638 548 40 13 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Edaaaanur #4 Edaaaanur .!.: Maşallah, peki yaptırma sebebiniz neydi? Ben duymuyorum son 1 yıldır eskisi kadar. Onun için yaptırmayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... ben de az duyduğumu farketmiştim :)
Edaaaanur .!.: Maşallah, peki yaptırma sebebiniz neydi? Ben duymuyorum son 1 yıldır eskisi kadar. Onun için yaptırmayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... ben de az duyduğumu farketmiştim :)