- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
- Konu Sahibi Birakitamolsa
-
Teşekkürler cevaplar için kendim damlattim. Fazlami damlattim bilmiyorum. Dün annem damlatti bişey olmadı bugün böyle oldu . Mutfakta kanepe var allahtan uzandm biraz . Iyi gibiyim tesekkur ederim hepinize
Sağolun teşekkür ederimAlışkanlık yapıyor meselesi de bünyeden bünyeye değişiyor.Ben mesela 2.5 yıl hiç yıkatmadım,tıkanmamıştı.Ama geçen yıl 2 kez yıkattım.Korumanıza,dikkat etmenize de bağlı bir durum.Geçmiş olsun.
Merhaba bayanlar zamanını tam hatırlamıyorum ama faranjitken doktora gitmiştim. Kulağıma da baktı ve kiri atamadigimi kulaklarimi yikatmam gerektiğini söyledi . Kirler yumusasin diye gliserin verdi. Fakat damlattigimda müthiş bi halsizlik ve baş dönmesi yapıyor . Kullanan ve bunları yaşayan ayrıca kulaklarını yikatan varmı . Isyerindeyim ve başım çok dönüyor haliyle halsizim nasıl gecicekki bu offf.
kulağınızı normalde nasıl temizliyordunuz? yapmıyorsunuzdur ama ben yine de yazayım kulak temizleme çubuklarını da kullanmayın onlar da itip biriktiriyor. geçmiş olsunTeşekkürler cevaplar için kendim damlattim. Fazlami damlattim bilmiyorum. Dün annem damlatti bişey olmadı bugün böyle oldu . Mutfakta kanepe var allahtan uzandm biraz . Iyi gibiyim tesekkur ederim hepinize
Çarşamba yikaticam bakalım. Alisirsada yikatirimya yapcak bişey yok .teşekkür ederim ilginizegeçmiş olsun tam adamına sordun ben yaklaşık 15 yıldır yıkatıyom korkma bişey olmaz yıkama esnasında başın dönebilir geçer yıkatunca kulak alışıyormuş benimkiler alıştı ilaca gelince bende bir kez kullnım bi daha kullanamadım dra söyledim oda önemli değil dedi
Çarşamba yikaticam bakalım. Alisirsada yikatirimya yapcak bişey yok .teşekkür ederim ilginize
Benim senede bir yıkanır /aspiratörle temizlenir. Aslında yıkanması daha eski yöntemdir..
Kulak yolu şeklinden dolayı bazı kulaklar temizlenmek zorunda maalesef.
Acı sızı olmuyor rahat ol.
Ben 10 yıldır ustası oldum artık bu işin.
Damlattıktan sonra 5-10 dakika yatın,hemen ayağa kalkmayın.
Sonra da ıslaklığı silmeyin,kulak memenizi çekip aşağı akıtın kalanı.
Yoksa pislikler ileri gidiyor silince.
Temizleme işlemi de acıtmıyor,korkmayın.
geçmiş olsun tam adamına sordun ben yaklaşık 15 yıldır yıkatıyom korkma bişey olmaz yıkama esnasında başın dönebilir geçer yıkatunca kulak alışıyormuş benimkiler alıştı ilaca gelince bende bir kez kullnım bi daha kullanamadım dra söyledim oda önemli değil dedi
sizler ortalama kaç kere temizlettiniz bugüne kadar ?
ben 2 yıl önce temizletmiştim herkes temizletme alışkanlık yapar demişti ama bu işin başka yolu yok
ve o ilk temizletince oluşan rahatlık , çok iyi duyum bambaşka..
1 haftadır falan yine doluluk hissediyorum kulaklarımda duymamda sıkıntı var
sizler ortalama kaç kere temizlettiniz bugüne kadar ?
ben 2 yıl önce temizletmiştim herkes temizletme alışkanlık yapar demişti ama bu işin başka yolu yok
ve o ilk temizletince oluşan rahatlık , çok iyi duyum bambaşka..
1 haftadır falan yine doluluk hissediyorum kulaklarımda duymamda sıkıntı var
aynen.. sanki kulağımın üzerinde bir engel var gibitam olarak 10 yılı geçti aynı şey bendede var biri konuşurken ses derinden geliyor gibi oluyor kir olayına dra sormuştum bünye yapar demişti
doğru söylüyorsunuz tıkanmamış bilmiyorlar..Valla arkadaşım alışkanlık yapar diyenlerin hiç kulağı tıkanmamış sanırım bugüne kadar ve inşallah tıkanmaz.Ben dikkatsiz davrandığımda ikisi birden tıkanıyor ve sağır oluyorum resmen,kirler kapatıyor,duyamıyorum.
Kulağını korumakla,doktorun tavsiyelerini dinlemekle alakalı.Ben 10 yıldır bu sorunu yaşıyorum.Senede 2 kez de temizlediğim oldu,4 kez de...2.5 sene hiç temizletmediğim de...
aynen.. sanki kulağımın üzerinde bir engel var gibi
doğru söylüyorsunuz tıkanmamış bilmiyorlar..
dikkat etmeye çalışsak da bünyemizden dolayı önüne geçemiyoruz malesef
Merhaba bayanlar zamanını tam hatırlamıyorum ama faranjitken doktora gitmiştim. Kulağıma da baktı ve kiri atamadigimi kulaklarimi yikatmam gerektiğini söyledi . Kirler yumusasin diye gliserin verdi. Fakat damlattigimda müthiş bi halsizlik ve baş dönmesi yapıyor . Kullanan ve bunları yaşayan ayrıca kulaklarını yikatan varmı . Isyerindeyim ve başım çok dönüyor haliyle halsizim nasıl gecicekki bu offf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?