kulak kiri:(

Birakitamolsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
4.024
5.042
158
32
Merhaba bayanlar zamanını tam hatırlamıyorum ama faranjitken doktora gitmiştim. Kulağıma da baktı ve kiri atamadigimi kulaklarimi yikatmam gerektiğini söyledi . Kirler yumusasin diye gliserin verdi. Fakat damlattigimda müthiş bi halsizlik ve baş dönmesi yapıyor . Kullanan ve bunları yaşayan ayrıca kulaklarını yikatan varmı . Isyerindeyim ve başım çok dönüyor haliyle halsizim nasıl gecicekki bu offf.

Benim senede bir yıkanır /aspiratörle temizlenir. Aslında yıkanması daha eski yöntemdir..
Kulak yolu şeklinden dolayı bazı kulaklar temizlenmek zorunda maalesef.
Acı sızı olmuyor rahat ol.

kulak yıkatmak iyi değil demişlerdi fakat bende yıkatmak zorunda kaldım kirden tıkandı çünkü.ne kadar temzlesekte içine dibine sokmak zararlı olduğu için iç kısımda kir kalıyo ee yıktmakta zararrlı diyorlar napcam bilemedim yıkattım ama.şimdi her sene bende yıkatıyorum.kir yumuşasın diye bana da glesrin verdi doktor ama bende hiç bişey yapmadı hemde günde 5 defa 10 damla kullanıyordum artık ne hale gelmiştim duymuyordum bişey.çok şükür geçti.

Gliserin kullandm,herangi bir sikayetim olmadi,belki sen damlattigin anda rahatsizlik hissediyorsan,psikolojikmen kendini sartlamis olabirsin,basim donecek diye.
Kulagimida temizlettim temizlettkten sonra kendi kendime dedim ki,sanki daha oncesinde sagirmisim,o kadar ki faydasi oluyor kirlerin atilmasinin.doluluk hissi gidiyor.ayrica aliskanlik yaptigi soylenir ama,kulaklarimi ayda bir,yilda bir gidiyimde bir yikatiyim gibi bir istegim hic olmadi.aliskanlik yapmadi yani.korkulacak birsey yok.

Teşekkürler cevaplar için kendim damlattim. Fazlami damlattim bilmiyorum. Dün annem damlatti bişey olmadı bugün böyle oldu . Mutfakta kanepe var allahtan uzandm biraz . Iyi gibiyim tesekkur ederim hepinize

Alışkanlık yapıyor meselesi de bünyeden bünyeye değişiyor.Ben mesela 2.5 yıl hiç yıkatmadım,tıkanmamıştı.Ama geçen yıl 2 kez yıkattım.Korumanıza,dikkat etmenize de bağlı bir durum.Geçmiş olsun.

geçmiş olsun tam adamına sordun ben yaklaşık 15 yıldır yıkatıyom korkma bişey olmaz yıkama esnasında başın dönebilir geçer yıkatunca kulak alışıyormuş benimkiler alıştı ilaca gelince bende bir kez kullnım bi daha kullanamadım dra söyledim oda önemli değil dedi

Teşekkürler cevaplar için kendim damlattim. Fazlami damlattim bilmiyorum. Dün annem damlatti bişey olmadı bugün böyle oldu . Mutfakta kanepe var allahtan uzandm biraz . Iyi gibiyim tesekkur ederim hepinize
kulağınızı normalde nasıl temizliyordunuz? yapmıyorsunuzdur ama ben yine de yazayım kulak temizleme çubuklarını da kullanmayın onlar da itip biriktiriyor. geçmiş olsun

Ya kulak çubuğu banyoda banyoya kullaniyodum. Yüzeysel olarakta ıslak mendil siliodum. Artık hiç cubuk kullanmıyorum.

Çarşamba yikaticam bakalım. Alisirsada yikatirimya yapcak bişey yok .teşekkür ederim ilginize

Benim senede bir yıkanır /aspiratörle temizlenir. Aslında yıkanması daha eski yöntemdir..
Kulak yolu şeklinden dolayı bazı kulaklar temizlenmek zorunda maalesef.
Acı sızı olmuyor rahat ol.

sizler ortalama kaç kere temizlettiniz bugüne kadar ?
ben 2 yıl önce temizletmiştim herkes temizletme alışkanlık yapar demişti ama bu işin başka yolu yok
ve o ilk temizletince oluşan rahatlık , çok iyi duyum bambaşka..
1 haftadır falan yine doluluk hissediyorum kulaklarımda duymamda sıkıntı var

tam olarak 10 yılı geçti aynı şey bendede var biri konuşurken ses derinden geliyor gibi oluyor kir olayına dra sormuştum bünye yapar demişti

Valla arkadaşım alışkanlık yapar diyenlerin hiç kulağı tıkanmamış sanırım bugüne kadar ve inşallah tıkanmaz.Ben dikkatsiz davrandığımda ikisi birden tıkanıyor ve sağır oluyorum resmen,kirler kapatıyor,duyamıyorum.

Kulağını korumakla,doktorun tavsiyelerini dinlemekle alakalı.Ben 10 yıldır bu sorunu yaşıyorum.Senede 2 kez de temizlediğim oldu,4 kez de...2.5 sene hiç temizletmediğim de...

tam olarak 10 yılı geçti aynı şey bendede var biri konuşurken ses derinden geliyor gibi oluyor kir olayına dra sormuştum bünye yapar demişti
aynen.. sanki kulağımın üzerinde bir engel var gibi

doğru söylüyorsunuz tıkanmamış bilmiyorlar..
dikkat etmeye çalışsak da bünyemizden dolayı önüne geçemiyoruz malesef

benim kardeşim kullandı bir hafta oncesinde. damlattıktan sonra bir kaç dakika yatarak dinlen ve kulagına pamuk koy ki akmasın. ama kardeşimde baş dönmesi ya da halsizlik olmamıştı.. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…