ben iki kere deldirdim hiç böyle sorunla karşılaşmadım enfeksiyon kapmış ya da sinirleri zedelenmiş olabilir burada vakit kaybetmeyin doğruca doktora gidin benceArkadaşlar geçen hafta perşembe kıkırdağımı deldirmiştim üstünden 2 kere banyo yaptım ilk günlerde birşey yoktu ama şu 2 gün şişti ağrımaya başladı deliricek kıvama geldim bugün çıkardım bende küpesini sonra birdaha taktım bidaha çıkardım cesaret edemedim ileri itmeye çok acıyor şişti kıpkırmızı oldu ne olacak nasıl düzelecek sizce bu lütfen yardımcı olun şu anda kulağım ağırlaştı resmen zonkluyor
doktora gitme gibi bi ihtimalim yok zaten gitsem ne dicem krem verip yollıcakben iki kere deldirdim hiç böyle sorunla karşılaşmadım enfeksiyon kapmış ya da sinirleri zedelenmiş olabilir burada vakit kaybetmeyin doğruca doktora gidin bence
nasıl rahatlatıcı krem öneriniz varmıkıkırdağın yapısı kulak memesi yapısıyla aynı değildir, bu yüzden tabancayla delinmemesi gerekir, benim kıkırdağımda 4 tane delik var 1'ini tabancayla deldirmek gibi bir hata yaptım ve evet süreç iyileşmesi fln çok sıkıntılı oluyor, küpeyi çıkarmayın kesinlikle ve rahatlatıcı kremler sürebilirsiniz, geçmiş olsun. bir daha niyetlenirseniz tavsiyem piercing takan yerlerde iğne ile deldirmeniz
neden krem verip yollasın ya sinirleriniz hasar görmüşse ?doktora gitme gibi bi ihtimalim yok zaten gitsem ne dicem krem verip yollıcak
kaç gün sonra banyo yaptınız, en az 3 gün su değmemesi gerekiyor bildiğim kadarıyla ben öyle yapmıştım yani. bir de terramycin krem alın eczaneden, bepantenden daha etkilidir. içinde antibiyotik var. zaten delen adamın söylemesi lazımdı. su değdirmeyin, o kulağınızın üzerine yatmayın bir iki gün. bir de ağrısı geçene kadar küpeyle çok oynamayın, dayanamıyorsanız ya tamamen çıkarın ya da ellemeyin kalsın, kanatırsınız. biraz buz gezdirin etrafında uyuşsun küpeyi geri takın takmak istiyorsanız. küpenin sivri tarafını terramycin ya da bepantene batırın öyle takın.Arkadaşlar geçen hafta perşembe kıkırdağımı deldirmiştim üstünden 2 kere banyo yaptım ilk günlerde birşey yoktu ama şu 2 gün şişti ağrımaya başladı deliricek kıvama geldim bugün çıkardım bende küpesini sonra birdaha taktım bidaha çıkardım cesaret edemedim ileri itmeye çok acıyor şişti kıpkırmızı oldu ne olacak nasıl düzelecek sizce bu lütfen yardımcı olun şu anda kulağım ağırlaştı resmen zonkluyor
ben de oldu aynısı(( bi kaşık süte sigara tütünü dköüp karoştırıdk. damlattık iyi geldi.
marboro olmasın haa :))
nasıl rahatlatıcı krem öneriniz varmı