D
dispersiyon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi dispersiyon
Merhaba Arkadaşlar Bilgilerinize Ihtiyacim Var Kizim 5 Aylik Kulağini Ne Zaman Deldirmem Gerekiyor Birşey Olur Diye Korkuyorum Yardimci Olursaniz Sevinrim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman deldirmeniz mi gerekiyor? Böyle bir zorunluluk var da ben mi bilmiyorum acaba .Bu acele neden?
fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar yalnız bazı arkadaşalar tepki gösteriyor benim anlamadığım konu ben kızımın kulağını deldircem demiyorumki burası bi payalaşım öğrenme yeri ben sadece ne zaman ve ne şekilde bunu yapabilirm diye bilmediğim için öğrenmek ve fikirleriniz ihtiyacım olduğunu söylemiştim yinede teşekkür ederim iyi günler
( DREAM LOVER ) YAZIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
28 günlük kızım var biz bu kararı kızıma bırakmayı düşünüyoruz.. belki küpe takmayı istemeyecek kulağın delik olmasını istemeyecek benimde kulaklarım delik değil annem deldirmemiş bu yaşıma kadarda istemedim delinmesini ama şimdi istiyorum gidip deldirecem zor bişi değil artık uyuşturarak yaptıkları için can acıma derdi de yok..