• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kulak Çınlaması

Renkliruyalar88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2022
298
120
33
Merhabalar arkadaşlar. 17 kasım gecesi kulaklikla müzik dinlerken başlayan felaket bi kulak çınlamam var. Ilac tedavisini yeni bitirmek zorunda kaldik. Ondan öncesinden odyolog ile de bi çınlama terapimiz olmuştu ama geçmedi,geçmiyorr😔 7/24 durmadan çınlıyor... Bazen uğultu eşlik ediyor bazen de kendi sesim beynimde yankilanip çekilme yapiyor tuhaf bi his tarifi çok zor gercekten. Seslere karşı çok hassas oluyorsun. Çok zor durumdayım. Eskiden en büyük huzurum gecenin sessizliğini dinlemekti artik o elimden gitti... Iyileşen veya tedaviye olumlu sonuç alanlar lütfen bakabilir mi buraya

Allah sahit yarim saat once bu konuyla ilgili arastirma yapiyordum gunduz hic bise yok qma gece yayaga girince bi basliyo iki kulağım birden cinlamaya saatlerce suruyo

Merhabalar arkadaşlar. 17 kasım gecesi kulaklikla müzik dinlerken başlayan felaket bi kulak çınlamam var. Ilac tedavisini yeni bitirmek zorunda kaldik. Ondan öncesinden odyolog ile de bi çınlama terapimiz olmuştu ama geçmedi,geçmiyorr😔 7/24 durmadan çınlıyor... Bazen uğultu eşlik ediyor bazen de kendi sesim beynimde yankilanip çekilme yapiyor tuhaf bi his tarifi çok zor gercekten. Seslere karşı çok hassas oluyorsun. Çok zor durumdayım. Eskiden en büyük huzurum gecenin sessizliğini dinlemekti artik o elimden gitti... Iyileşen veya tedaviye olumlu sonuç alanlar lütfen bakabilir mi buraya
Geçmiş olsun. Doktorlar da hiçbir cevap bulamıyor bende onu anlamıyorum. Son 10 randevuma gittiysem birine bile düzgün net bi cevap vermediler göremiyorlar bana göre bilmiyorlar yani sistemi. Sürekli aldığım cevap şu '' çok mu streslisiniz? uykusuz mu kalıyorsunuz? kafaya çok mu takıyorsunuz? '' Tabi dünyanın yükü benim üzerimde kalan herkes çok mutlu :D Neyse bu kulak çınlaması normal değildir elbet arada oluyor hepimizde ama siz sürekli diyorsunuz bi çözümü olmalı. Ben de 2 sne önce kulakta çınlama değil ama kalp atışı gibi tık tık sesler geliyordu hala arada olur mesela. Genelde müziği yüksek sesle dinleyince oluyor. Doktor sese hassasiyetin var bu bir sorun değil dedi gönderdi. Tamam ben de sorun olsun istemem elbette sağlık olsun ama sese hassasiyetin var da demezsin yani :D Bence iyi bi doktor araştır kbb olarak imkanın olursa şehir dışına git bakalım birde onlar baksın tekrar çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Doktorlar da hiçbir cevap bulamıyor bende onu anlamıyorum. Son 10 randevuma gittiysem birine bile düzgün net bi cevap vermediler göremiyorlar bana göre bilmiyorlar yani sistemi. Sürekli aldığım cevap şu '' çok mu streslisiniz? uykusuz mu kalıyorsunuz? kafaya çok mu takıyorsunuz? '' Tabi dünyanın yükü benim üzerimde kalan herkes çok mutlu :KK70: Neyse bu kulak çınlaması normal değildir elbet arada oluyor hepimizde ama siz sürekli diyorsunuz bi çözümü olmalı. Ben de 2 sne önce kulakta çınlama değil ama kalp atışı gibi tık tık sesler geliyordu hala arada olur mesela. Genelde müziği yüksek sesle dinleyince oluyor. Doktor sese hassasiyetin var bu bir sorun değil dedi gönderdi. Tamam ben de sorun olsun istemem elbette sağlık olsun ama sese hassasiyetin var da demezsin yani :KK70: Bence iyi bi doktor araştır kbb olarak imkanın olursa şehir dışına git bakalım birde onlar baksın tekrar çok geçmiş olsun.
Öncelikle cevabini için cok tesekkur ederim. Rabbim hepimize şifa versin güzel kardesim. Gitmediğim doktor kalmadı yapilmayan tedavi kalamadi yani bizim arastirdiğimiz kadariyla. Ben de belki bir ümit bilemediğim duymadığım bi tedavi vardir diye arastiriyorum 😔 Bir de yaşayanlardan insan arastirinca belki yeni umudlar doğar diye insan bakmak istiyor.Artik ne yapacağımı sasirdim...

Öncelikle cevabini için cok tesekkur ederim. Rabbim hepimize şifa versin güzel kardesim. Gitmediğim doktor kalmadı yapilmayan tedavi kalamadi yani bizim arastirdiğimiz kadariyla. Ben de belki bir ümit bilemediğim duymadığım bi tedavi vardir diye arastiriyorum 😔 Bir de yaşayanlardan insan arastirinca belki yeni umudlar doğar diye insan bakmak istiyor.Artik ne yapacağımı sasirdim...
Çok haklısın araştırdıkça batıyor sanki. Tıpın gelişmediği tek ülke burası herhalde :) Benimde dudağımda fox fordyce adlı yağ bezeleri var bu isimi egzama gibi düşünün ama doktor hiç duymadım diyor resmen rezillik tedavi etmiyor olmanı anlarım ama duymadım demek çok başka bir şey. O basit yağ bezesini alan doktora henüz rastlamadım en az 50 doktor aramışımdır tek tek yok :) O yüzden haklısınız kolay olmuyor.

Çok haklısın araştırdıkça batıyor sanki. Tıpın gelişmediği tek ülke burası herhalde :) Benimde dudağımda fox fordyce adlı yağ bezeleri var bu isimi egzama gibi düşünün ama doktor hiç duymadım diyor resmen rezillik tedavi etmiyor olmanı anlarım ama duymadım demek çok başka bir şey. O basit yağ bezesini alan doktora henüz rastlamadım en az 50 doktor aramışımdır tek tek yok :) O yüzden haklısınız kolay olmuyor.
Hakikaten sizin durum da zor olmuş cok gecmis olsun size de. Bazen anlayamiyorum tıp bu kadar çaresiz olmamaliydi bu zamanda. Yani sırf azicik arastirayim diye facebook ta olan yabancilarin tinnitus gruplarina baktim onlar da çaresiz. Dünya çaresiz resmen. Bu bu kadar zor olmamaliydi yaa ya da ben kabullenmek istemiyorum. Iyileşen birine denk gelsem belki psikolojik olarak insan rahatlar ama yok yani

Hakikaten sizin durum da zor olmuş cok gecmis olsun size de. Bazen anlayamiyorum tıp bu kadar çaresiz olmamaliydi bu zamanda. Yani sırf azicik arastirayim diye facebook ta olan yabancilarin tinnitus gruplarina baktim onlar da çaresiz. Dünya çaresiz resmen. Bu bu kadar zor olmamaliydi yaa ya da ben kabullenmek istemiyorum. Iyileşen birine denk gelsem belki psikolojik olarak insan rahatlar ama yok yani
Merhaba kulak arkası sülük tedavisi iyi geliyor

Merhaba eğer istanbuldaysanız mutlaka doktor nuran kalekoğlu erkalp e muayene olmalısınız. Yeri bahçelievler metroportta.

Merhaba eğer istanbuldaysanız mutlaka doktor nuran kalekoğlu erkalp e muayene olmalısınız. Yeri bahçelievler metroportta.
Ben Mardin deyim. Ist a gidebilme durumum yok maalesef ama Izmir de bilinen bi yer varsa cok mutlu olurum. Bu bahsettiğiniz kisiyi de arastiricam tesekkur ederim. Çınlamalari kesin geçiriyor mu yani?

Ben Mardin deyim. Ist a gidebilme durumum yok maalesef ama Izmir de bilinen bi yer varsa cok mutlu olurum. Bu bahsettiğiniz kisiyi de arastiricam tesekkur ederim. Çınlamalari kesin geçiriyor mu yani?
Çınlamalar kesin olarak geçmiyor. Geçiyor bir süre sonra sinir, stres, uyku düzeni, üzüntü gibi durumlarda geri geliyor ancak ilacını kullanınca yeniden geçiyor. Eşimde menier (iç kulak tansiyonu) rahatsızlığı var sağolsun nuran hanım teşhis koydu ve tedavisini ona göre yaptı. İlacı sayesinde kontrol altında tutabiliyoruz en azından.

Çınlamalar kesin olarak geçmiyor. Geçiyor bir süre sonra sinir, stres, uyku düzeni, üzüntü gibi durumlarda geri geliyor ancak ilacını kullanınca yeniden geçiyor. Eşimde menier (iç kulak tansiyonu) rahatsızlığı var sağolsun nuran hanım teşhis koydu ve tedavisini ona göre yaptı. İlacı sayesinde kontrol altında tutabiliyoruz en azından.
Çok geçmis olsun insallah Rabbim şifa versin. Ilacinin adı Betaserc mi acaba bi ara kullandim ama işe yaramadi. En azindan baska bi ilacsa buradaki doktoruma danisırım

Back