- Konu Sahibi xhxuxzxuxnx
-
canım bu olayları ben 5 ay önce falan yaşadım acillik oldum.beyin filminden mr a kadar herşey çekildi.beyinde bişey çıkmadı.meğer kulak kristalleri ile ilgili bi sorunmuş.meniere hastalığı diyorlar..tedavisi yok ama ilaçları var..ben o ilaçları o zaman kullandım bitince bir daha kullanmadım.şimdilik bişey yok...allah annene acil şifalar versin.büyük ihtimalle meniere...
merhaba arkadaslar, annemde kulak cinlamasi ve bas dönmesi oluyo 15-20 yil önce baslamis bu rahatsizlik annemde. orta kulak dengesizligi. bir ani bir anini tutmazdi iyiken birden oldugu yerde kalirdi.bir kac gün öncesinden kulagi cinlamaya baslardi annem hep derdi yine basim döncek diye ,öylede olurdu. sanki basin döncek diye sinyal verir gibi. bir kulak doktorundan aldigi ilaclar sayesinde iyilesmisti.ilaclarini birakmis uzun zamandir almiyormus gecenlerde yine kulak cinlamasi oldu ve ertesi gün basi döndü oldugu yerden kipirdayamiyor istifra ediyor. ayni ilaclarini 2 haftadir kullaniyor ama faydasi olmuyor.tekrardan o kulak doktoruna götürcem. acaba cevrenizde böyle bir rahatsizlik yasayan varmi care bulabildilermi ne gibi ilaclar veya tedavi uygulandi bilgi verirseniz cok sevinirim .. cok korkuyorum ya gecmezse diye:1no2:
merhaba arkadaslar, annemde kulak cinlamasi ve bas dönmesi oluyo 15-20 yil önce baslamis bu rahatsizlik annemde. orta kulak dengesizligi. bir ani bir anini tutmazdi iyiken birden oldugu yerde kalirdi.bir kac gün öncesinden kulagi cinlamaya baslardi annem hep derdi yine basim döncek diye ,öylede olurdu. sanki basin döncek diye sinyal verir gibi. bir kulak doktorundan aldigi ilaclar sayesinde iyilesmisti.ilaclarini birakmis uzun zamandir almiyormus gecenlerde yine kulak cinlamasi oldu ve ertesi gün basi döndü oldugu yerden kipirdayamiyor istifra ediyor. ayni ilaclarini 2 haftadir kullaniyor ama faydasi olmuyor.tekrardan o kulak doktoruna götürcem. acaba cevrenizde böyle bir rahatsizlik yasayan varmi care bulabildilermi ne gibi ilaclar veya tedavi uygulandi bilgi verirseniz cok sevinirim .. cok korkuyorum ya gecmezse diye:1no2:
kızlar çok moralim bozuldu buraya yazdıklarınızı okuyunca
bende 6 gün önce acile gittim
baş dönmesinden dolayı sabah yataktan kalkamadım.
şimdi bu hep mi sürecek..
asla geçmeyecek mi
ben kullandığım ilaçlar yüzünden bebeğimi emziremiyorum kaç gündür yaaa((
bende kulak çınlaması yok, daha çok işitme sıkıntısı yaşıyorum..
tavsiye edeceğiniz şeyler var mı??
sanırım egzersizleri falanda varmış bunun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?