- Konu Sahibi xhxuxzxuxnx
-
kızlar hepinize geçmiş olsun öncelikle malesef benim annemdede bu hastalık var.hatta 1 haftadır yine atağa geçti.1 haftadır baş dönmesi ardından kusma maf oldu kadın komşumuz hemşire emedur,drammine ampul karıştırdı kalçadan iğne kolundan serum geçceği yok bugün yine dr.gittik sabah tedaviye dirençli vertigo dedi.3 sene önce de olmuştu zaten.sefal 25gr.betaserc24,ve drammine(ilaçı yanlış yazdım galiba ama bilirler kullananalar) verdi.sabaha karşı da emar çekilcek büyük bir ihtimal bir şey çıkmıcak onda ama istedi.allah düşmanıma vermesin ya hem baş dönüyor hem mide bulanıyor kusuyorsun idrarını tutamıyor bu atak sırasında sinirleri bozuluyor.yatıyor karşımda şimdi allahım herkese acil şifalar versin:Saruboceq:
evet arkadaşlar tamamen sterese bağlı bir olay.20 gün kadar önce bir sabah yataktan kalkamadım,baş dönmesinden ilk defa başıma geliyordu,acile gittik beyin emarları boyun filmleri v.s hepsi normal.
KBB doktoruna gitmem önerildi.gittim doktor beni sedyeye oturttu kafanı elimde karpuz gibi sallıycam bırakıcam sen yüzüstü dön dedi,aman allahım başım nasıl dönüyor dönemem başım dönüyor dedim,dön ki teşhis koyayım dedi.elimi bırakmayın nolur çok dönüyor dedim,döndüm ama allahım düşmanıma vermesin.kulak kristali ile ilgili imiş.2 ilaç verdi vertigo ve meniere hastalığı ile ilgili,şimdi iyiyim.sırtüstü 2 yastıkla yatıyorum.ani hareketler yasak.aşağı yukarı bakmazsam olmuyor.geçecek inşallah.allah hepinizin şifasını versin.
ic kulakta bulunan vucudun dengesini saglayan sivinin dagilmasi sonucu olusan insana kendini korkunc caresiz hissettiren ataklarla birlikte isitme kaybina yol acan siddetli basdonmesi mide bulantisi kulakta bazan aylarca hic gitmeyen ugultu hastaligin ilerleyen donemlerinde unutkanlik sersemlik bazanda sacmalamak gibi belirttiler gosterebilir :) ama yinede bununla yasamayi kabullenirsen ben oyle yaptim! beterin beteri var deyip tesselli olmaya calisirsan hayat daha kolay olur. cok gecmis olsun. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?