• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kulağıma su kaçtı duyamıyorum öneriniz var mı

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.080
4.167
173
Kızlar dün geceden beri çok kötüyüm kulağım duymuyor ya. Su kaçtı ağrı vs yok googlede yazan birkaç şeyi denedim ama düzelmedi sanki birşeyle kaplanmış kulağım gibi kulak memesinden hafifce sallayınca sanki su dolu gibi hissediyorum.şuan çok az duyuyor daha öncede oluyordu ama geçiyordu hemen :KK43:

Son düzenleme:
Kızlar dün geceden beri çok kötüyüm kulağım duymuyor ya. Su kaçtı ağrı vs yok googlede yazan birkaç şeyi denedim ama düzelmedi sanki birşeyle kaplanmış kulağım gibi kulak memesinden hafifce sallayınca sanki su dolu gibi hissediyorum.şuan çok az duyuyor daha öncede oluyordu ama geçiyordu hemen :KK43:
Su kacsada kulağını yan tutunca akıb gelir su kalmaz kulakta doktora gösterdi mi hiç?

-Duşta yumuşadığı için, Kafanızı tıkalı kulağınızın tarafına eğerek zıplayın.
-çıkmazsa Avuç içinizi kulağınıza vakum gibi yapıştırıp çekin. (Lavabo tıkandığında avuç içini baskı yaparız ya onun gibi düşünün)
-Sakız çiğneyin.

Evet saçımı yıkamıştım kafamı öne eğerek birde uyku sersemi sol kulağıma kaçtı ama ben sağıma yatmışım bir süre :KK43:
Ben kulağımı resmen suyun altında yıkıyorum 🤔 su kaciyo ama kulağımı çekiyorum yan tutarak cikiyo hepsi hiç öyle olmuyo kulaktan kulağa da fark vardır her halde korkma ya o tarafa yat icinini temizle kurusun düzelir insallah

-Duşta yumuşadığı için, Kafanızı tıkalı kulağınızın tarafına eğerek zıplayın.
-çıkmazsa Avuç içinizi kulağınıza vakum gibi yapıştırıp çekin. (Lavabo tıkandığında avuç içini baskı yaparız ya onun gibi düşünün)
-Sakız çiğneyin.
Çok teşekkür ederim önerileriniz için💐
Ben kulağımı resmen suyun altında yıkıyorum 🤔 su kaciyo ama kulağımı çekiyorum yan tutarak cikiyo hepsi hiç öyle olmuyo kulaktan kulağa da fark vardır her halde korkma ya o tarafa yat icinini temizle kurusun düzelir insallah
Çokk teşekkür ederim şükür açıldı 🥰🌼 en kısa zamanda bi doktora gideceğim ya bi sıkıntı var sanırım bu aralar çok sık tıkanıyor nerdeyse her banyodan sonra bi 10-20 dk sürüyordu bu sefer cok korktum :(

Çok teşekkür ederim önerileriniz için💐

Çokk teşekkür ederim şükür açıldı 🥰🌼 en kısa zamanda bi doktora gideceğim ya bi sıkıntı var sanırım bu aralar çok sık tıkanıyor nerdeyse her banyodan sonra bi 10-20 dk sürüyordu bu sefer cok korktum :KK43:
Şükür 😊 kulaklarına su kaçırma kulağın suyu sevmiyo demekki 😁

Back