Piercing, Hızma Kulağım şişti yardıııımmm

medusaa_

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
11
0
Ablalarım bu sorum size.4 gün önce can sıkıntısından kulaklarımı deldirdim.önceden sağda 3 solda 2 tane vardı.sağ tarafa 3 tane daha deldirdim bir tanesi kıkırdağa,sola ise 1 tane daha deldirdim.solda hiç bir sorun yok ama kıkırdağımı deldirdiğim kısımda biraz şişlik var.sinir stres yaptım birazda sızlamaya başladı.sizce ne yapmalıyım yardım edinnn

her gun dezenfekte et ve dokunma (antiseptik spray en iyisi, dokunmadan sIkarsin), iltihap olmadigi surece sorun yok..
ben de bir arkadasimla kikirdagimi deldirmistim, ben de hiç bisey olmadi, onda uzun sure agri, seninki gibi biraz sislik sonra kendiliginden iyilesti..

Son düzenleme:
Aaa önemli bi şey eklemeyi unutmusum kulağımı deldirdikten bi kaç gün sonra bir gümüşçüye gidip deldirdiğim küpeyi cıkartıp yerine gümüs küpe taktırdım bunun da etkisi varmıdır

Son düzenleme:
Kolonya sür , merhem sür mesela bactroban iyi gele bilir veya tentirdiyort da iyi gele bilir.
Biraz sürer onun gecmesi söyle 2-4 hafta.
Bende yasamistim ayni seyleri....

Aaa önemli bi şey eklemeyi unutmusum kulağımı deldirdikten bi kaç gün sonra bir gümüşçüye gidip deldirdiğim küpeyi cıkartıp yerine gümüs küpe taktırdım bunun da etkisi varmıdır

olabilir..
ben de kendikimi çok çabuk çikarip baska kupe takmistim ama ben de pek bisey yapmadi...
birde tabanca mi kullandi igne mi?
kikirdakta igne tercih edilmeli, tabanca deligin çevresine de zarar veriyor (mikro yirtiklar oluyor)..

ne acelen varid baska küpe takdin, cikar diger küpeyi tak bence , 6 hafta kalmali diye biliyorum bosuna degil heralde. hergün cevir küpeyi gerekirse deligi temizle ..

ne acelen varid baska küpe takdin, cikar diger küpeyi tak bence , 6 hafta kalmali diye biliyorum bosuna degil heralde. hergün cevir küpeyi gerekirse deligi temizle ..

Yeni taktığım küpe de halka işte bendeki akıl..gümüşçü de o küpeyi attı sebepsizce.terramiycin sürdüm biraz önce bi de iltihap felan varsa diye alfasilin içtim bakalım ne olcak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…