Kul yasattigini yasamadan olmezmis.. gercekten oyle mi?

Bunu ben de çok düşündüm ama sanırım yok öyle bir şey çünkü benim canımı yakan insanların bırak mutsuzluğunu görmeyi her gün yaşadığı güzelliklere şahit oldum her işleri yolunda gitti ben sokaklarda orda burda hıçkıra hıçkıra ağladığımla kaldım. Ama ben de takipteyim varsa böyle oluyor diyen merakla okuyor olacağım.

gün gelir devran döner, yaşattığının tıpkısını yaşamasa da, bir insan birini kırdığı vakit hayat ona “keşke yapmasaydım” dedirtip pişman edecektir. yani sen göz önünde aynısını yaşadığını görmesen bile içten içe bir gün mutlaka bunu anlayacaktır. ah ah..... hepimiz muzdaribiz, o halde kim bu bizi kıranlar?

en büyük intikam Allah’a havale etmektir altına imzamı atarım:KK51:

İnanırım buna hep.
Ama ne yaşattı ki?
ne yasatti, iliski istemiyorum diyip. 2 hafta sonra baska biriyle iliskiye basladi. iste bunu yasatti. utanmadanda bana soyledi. asik oldum napabilirim diye? ustelik ben ondan ayrilmisken geri geldi aklimi karistirdi. duzelecegine soz verdi. onu yaptiktan 1 hafta sonra baskasiyla tanismis.

Bende çok merak ediyorum bunu görmek istediklerim acaba onlarin da beni kirip üzdüğü gibi görecek miyim bende beni intiharin eşiğine getirenlerden benim onurumu kiranlarin bende görecek miyim ahimin alindiğini:(

Bende çok merak ediyorum bunu görmek istediklerim acaba onlarin da beni kirip üzdüğü gibi görecek miyim bende beni intiharin eşiğine getirenlerden benim onurumu kiranlarin bende görecek miyim ahimin alindiğini:KK43:
demet akalının çok sevdiğim bir sözü vardır “yarına kalsa da yanına kalmaz” :KK53:

boşverin kızlar böyle durumlarda gamsız geniş biri olmak gerekiyormuş ben de bunu öğrendim.

Bende çok merak ediyorum bunu görmek istediklerim acaba onlarin da beni kirip üzdüğü gibi görecek miyim bende beni intiharin eşiğine getirenlerden benim onurumu kiranlarin bende görecek miyim ahimin alindiğini:KK43:
Aynen. Ben de ne planlar yaptım o eşiklerde dolandım sevdiklerime ne metinler yazdım son olarak atarım onlara diye. Gözümün önünde bana nispet yapıldı. Ben hala yalnızım o devam. Hakkım helal değil ne maddi ne manevi. İnancım bile zayıfladı bir kere ayağının taşa değdiğini görmedim ya. Yine ağlayasım geldi. Bugün de mutluydu. Çok yardım diledim Allahtan onu affederim bile yardım et dedim. Etmedi. İşimde belalar musallat oldu sosyal hayatta oldu aileme arkadaşlarıma rezil oldum. Artık çevrem niye her şey yulini buluyor diyecek hale geldi. Yüzüm gerçekten gülmedi hep sahte gülüşlerim mutlu görsünler diye yapıyorum her şeyi.Artık inanmıyorum da pek Allah öyle insanları sanırm daha çok seviyor yalan söyleyip insanların duygularıyla oynayan insanları modernlik ayağına her şeyi yaşayan, yaşamayanı ayıplayanları seviyor en çok. Neyse taşlanmadan susayım. Ben çok kırgınım hayata. İnancımdan olmak istemiyorum ama fazlaca kırıldım artık.

Son düzenleme:
Ben inanıyorum bu söze :işsiz:
kimsenin ahı kimseye kalmaz birgün bir yerden mutlaka çıkar acısı :KK66:
Allah’a havale edin

İyi yönden düşünün demekki rabbimin sevdiği kulusunuz ki size bunu göstermiyo gösterse belki “oh olsun” ya da” bak işte sen bana yaptın ondan böyle... vs” diyip sevinmenizi günaha girmenizi nefsinizi konuşturmanızı istemiyor. Vardır her şerde bir hayır. Sizin içiniz rahat olsun yaşattığınıı yaşamadan ölmez Allahın izniyle.

Niye bilmiyorum ama bu lafa uyuz oluyorum.
Herkes birilerine istemeyeceği şeyler yaşatmıştır küçük ya da büyük.
Karşı taraf bana zulüm etti diye aynısını yaşasa nolcak ben acısını çektikten sonra.
İster yaşasın ister gebersin.
Çokta bu sözlerde anlam aramamak lazım.
Belki karşı tarafın yaptığı ,size hiç bilmeden bir fayda sağlamıştır..
Kısaca çokta şeeetmemek lazım.

Aynen. Ben de ne planlar yaptım o eşiklerde dolandım sevdiklerime ne metinler yazdım son olarak atarım onlara diye. Gözümün önünde bana nispet yapıldı. Ben hala yalnızım o devam. Hakkım helal değil ne maddi ne manevi. İnancım bile zayıfladı bir kere ayağının taşa değdiğini görmedim ya. Yine ağlayasım geldi. Bugün de mutluydu. Çok yardım diledim Allahtan onu affederim bile yardım et dedim. Etmedi. İşimde belalar musallat oldu sosyal hayatta oldu aileme arkadaşlarıma rezil oldum. Artık çevrem niye her şey yulini buluyor diyecek hale geldi. Yüzüm gerçekten gülmedi hep sahte gülüşlerim mutlu görsünler diye yapıyorum her şeyi.Artık inanmıyorum da pek Allah öyle insanları sanırm daha çok seviyor yalan söyleyip insanların duygularıyla oynayan insanları modernlik ayağına her şeyi yaşayan yaşamayanı ayıplayanları seviyor en çok. Neyse taşlanmadan susayım. Ben çok kırgınım hayata. İnancımdan olmak istemiyorum ama fazlaca kırıldım artık.
Allah öyle insanları daha çok seviyor cümlesi hiç doğru değil ne kadar kırgında olsanız bu hayata söylemeyin böyle rabbimin zoruna gider. Allah böyle insanlara dünyalık verir susturur ki sesini duymayayım diye. Eğer ki zor şartlardan geçiyorsak sevinmeliyiz bi yandan çünkü rabbim seni unutmamış demek senden dua etmeni istiyor sesini duymak istiyor demek. Bu dönemde imanınıza sıkıca sarılın ne gelirse iyisiyle kötüsüyle rabbimden her şey yoluna girer inşallah hayatınızda.

Ben ve annem gördük, her şey tersine döndü iyi olan şeyler kötü, kötü olan şeyler iyi oldu.
Sabrımızı sınayan her insanın şu an bin misli sabrı sınanıyor, tabi istemezdik kimse kötü olmasın ama insanın o an can yanmasıyla ah ediveriyor işte

Allah öyle insanları daha çok seviyor cümlesi hiç doğru değil ne kadar kırgında olsanız bu hayata söylemeyin böyle rabbimin zoruna gider. Allah böyle insanlara dünyalık verir susturur ki sesini duymayayım diye. Eğer ki zor şartlardan geçiyorsak sevinmeliyiz bi yandan çünkü rabbim seni unutmamış demek senden dua etmeni istiyor sesini duymak istiyor demek. Bu dönemde imanınıza sıkıca sarılın ne gelirse iyisiyle kötüsüyle rabbimden her şey yoluna girer inşallah hayatınızda.
Çok yorum yapmak istemiyorum çünkü bu aşamada yaptığım her yorum bu cinsten olacak biliyorum. Ben yüzüne baktığım kim varsa rezil oldum. Ölme hayali ile mutlu oldum bir zamanlar yemin ediyorum tek huzur veren şey kurduğum o hayallerdi. Çok açık yazamıyorum banlanmamak için. Bunları yazarken bile gözümden yaşlar geliyor. Arkadaşlarımın ailemin gözünde aciz zavallı oldum. Sevdiğim o hainin gözünde saf salak oldum. Allah dua edelim diye veriyor diyorsunuz belki haklısınız ama benim gücüm kalmadı inancım da o kadar kuvvetli değil artık güvenmiyorum kendime. O hayatı bana verse ben daha çok dua ederdim daha çok insanı mutlu ederdim şimdi verdiğim tek şey mutsuzluk. Beddua etmedim hiç sadece istedim ki pişman olsun. Başına aşırı kötü şeyler gelsin demedim duygusal olarak beni anlasın özür bile dilese içim soğuyacaktı. Yoksa zaten kıyamam anlık hep sinirim benim. İçindeki iyi tarafına dönsün istedim kurtulsun o kötü halinden çevresinden yalanlarından istedim. Neyse çenem açıldı. Allah herkesin kalbine göre güzellikler versin çok sağolun iyi dilekleriniz için.

Back
X