• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KÜL ile TÜY alma

slm. sampuan hanım külü nasıl kullandığınızı biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız? yani su ile karıştırdnız mı , direk mi sürdünüz, ısıttınız mı? fazla soru oldu ama merak ettim ilk defa duydum :)

slm. sampuan hanım külü nasıl kullandığınızı biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız? yani su ile karıştırdnız mı , direk mi sürdünüz, ısıttınız mı? fazla soru oldu ama merak ettim ilk defa duydum :)

bnm bildiğim hafif sulandırıp çamur kıvamına getirip;elini batırıp tüyü çekiyosun öle yani...

eldivenle almaktan bi farkı yok bence.. annem söylemişti bikini bölgesi için denemiştim..ama zor elle tutulur olması gerekiyo ..o kaadar uzamasını beklemek gerek...ona da ben rahat edemem..hele bacakta çookkk uzun sürer...
batıklar için doktora gittim geçen hafta...hemen lazer diyo...sanırım lazerden başka çözümü yok bu işin. daha çok çekerim ben benneyaptımki

eldiven gibi tek tek kopartmak gerekiyosa ve acısıda aynıysa ağda bantlarına devam :) bacak için tabi :)

cnm külü direk sürüyosun, tutup çekiyon tüyleri bu kadar:)

eldivenle almaya benziyor evet ama fazla acımıyo böyle

ben sadece bikini bölgeme yapıyorum bacaklarla felan uğraşılmaz

çok zaman alır

Ben ilk defa bugün denedim külü
Macun kıvamına getirip tüyü alacağım yere sürdüm streç filmle kapatıp 15 dk bekledim
sonra açtım yıkadım ve tüyleri çektim kesinlikle acı falan hissetmedim hem de kökünden alıyor harika bişey bu artık bulabilirsem hep külle alacağım :21:

Arkadaşlar ben bu kül ile istenmeyen tüylerden kurtulma fikri aklıma çok yattı. Bu yüzden bi lokantaya gidip kül istedim. Onlarda soğuk kül verdiler. Eve gelip eledim ve kül öylece duruyor. Ne yapmam gerek soğuk mu kullanıcam yoksa ısıtıcak myım ? Hiçbir fikrim yok lütfen yardım edin.

LÜTFEN YARDIM EDİN..

Back