• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KÜL ile TÜY alma

kül bu kadar işe yarıyorsa neden geliştirmediler ki yıllarca çam sakızı ağdalarla uğraştık durduk sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

saolun kızlar paylaşımlarınız için

bu arada ,külü direk sürdüğünü söyledi teyze ,yani suyla krem kıvamı felan yapmıyomuş
sürüyom, büküp büküp çekiyom, hemen kopuyolar dedi, çok basitmiş
birab önce gelsede denesemm

başka yapan varsa paylaşsın kızlar

Bende annemden duydum onların zamanında kül ile yapıyolarmış ağda nedir o zamanlarda bilmiyolarmış çünkü ...yalnız kül sıcak olmalı sanırım yoksa tüylere bir etki etmez ama bu seferde deriyede zarar verebilir diye düşünüyorum...

Bende annemden duydum onların zamanında kül ile yapıyolarmış ağda nedir o zamanlarda bilmiyolarmış çünkü ...yalnız kül sıcak olmalı sanırım yoksa tüylere bir etki etmez ama bu seferde deriyede zarar verebilir diye düşünüyorum...

cnm
teyze ;buzdolabında kavonazda durur hep külüm, dedi

peçeteye döküyom sürüyom koparıyorum ,dedi
ısıtlmıyo yani

hiç duymamıstım cok enteresan bır yontem eldıven gıbı oda heralde tut cek kadın olmak zor ya cok merak edıyorum ılk bu kıl alma olayını hangı akıllı kadın cıkardıda hepımıze bulastırdı nıye bır erkek rahatsız olupta almadıkı yanı kılını onlar alırdı bız almazdık ne guzel hem onların alması daha mantıklı onlarda daha cok cıkıyo tas devrınde ne yapıyorlardı acaba bilmiyorumkismile

:)
külü alıyosun kıllarının üzerine sürüyorsun.zaten sürdükten sonra küller tiftik tiftik oluyo.
sonra elini atıp çekiyon kılları
başta çok az acıtıyo ama sonra uyuşuyo acıyı hissetmiyosun tatlım
aslında memnundum kıllarda bi azalma yapmadı ama geç çıkarıyordu.
Şimdi eldivenle alıyorum çünkü külüm bitti:((

:)
külü alıyosun kıllarının üzerine sürüyorsun.zaten sürdükten sonra küller tiftik tiftik oluyo.
sonra elini atıp çekiyon kılları
başta çok az acıtıyo ama sonra uyuşuyo acıyı hissetmiyosun tatlım
aslında memnundum kıllarda bi azalma yapmadı ama geç çıkarıyordu.
Şimdi eldivenle alıyorum çünkü külüm bitti:((

cnm saol cvbın için a.s.

geç çıkarması,fazla acımaması iyi :lepi:
külüm gelsede biran önce denesem bayanssulusmile

arkadaşlar sonunda külüm geldi ve bugün bikini bölgemi kül ile aldım

külü sürdüm,büküp büküp çektim çok çabuk koptu ,bende şaşırdım

yanlız elle çekip koparttığım için uzun sürdü boshayallersmile

bi dahaki sefere sakız alcam azcık parmağıma daha çabuk bitirmek vakitten kazanmak için

ve birde ufak yeni çıkmaya başlayan tüyleri koparamadım belki sakızla daha kolay gelir elime çünkü elle tutması zor oluyo şakkıdı

bakalım ne kadar zamanda çıkıcak :delphin:

bikiniyle bayağı uğaştığım için bacakta denemedim saatler alırdı

zemuszemus

tatlım doktor eldiveniyle al , daha iyi , el ile temas etmemiş oluyorsun , kül ile aynı etkiye sahip.. tüysüz temiz günler :)

evet eski insanlar öle yaparmış ama şimdi kim uğraşır tek tek çekmeyle...

Back