U unusual Guru Kayıtlı Üye 13 Kasım 2010 31 0 17 Kasım 2011 Konu Sahibi Elif #21 Ben yararını görmedim bu sabunun.O kadar çok çeşidi varki zaten. Önermiyorum.Daha çok sivilce çıkarıyor.
Ben yararını görmedim bu sabunun.O kadar çok çeşidi varki zaten. Önermiyorum.Daha çok sivilce çıkarıyor.
atractive Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2011 8.451 40 17 Kasım 2011 Konu Sahibi Elif #22 bende kükürtlü sabun kullanmak istiyorum hatta hep aklımda ama bi arkadaşım gözlerini çok yaktığını söyledi yıkama esnasında bu yüzden soğudum sanki biraz:26:
bende kükürtlü sabun kullanmak istiyorum hatta hep aklımda ama bi arkadaşım gözlerini çok yaktığını söyledi yıkama esnasında bu yüzden soğudum sanki biraz:26:
ironihayat Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2009 1.528 9 18 Kasım 2011 Konu Sahibi Elif #23 bende yaklasık 4 5 gundur kukurtlu sabun kullanıyorum.aksamları yıkıyorum yuzumu bende sımdıye kadar bır etkı gostermedı.sivilcelerım kuculdu ama ben baska ılac kullanıyorum hangısının yararı oldu bılemıyorum.
bende yaklasık 4 5 gundur kukurtlu sabun kullanıyorum.aksamları yıkıyorum yuzumu bende sımdıye kadar bır etkı gostermedı.sivilcelerım kuculdu ama ben baska ılac kullanıyorum hangısının yararı oldu bılemıyorum.