Sivilceli Ciltler Kükürtlü sabunu faydaları

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.023
30.394
60
Kulaktan dolma biliglerle asla kullanmayın kükürtlü sabunu, çünkü sizin cildiniz kükürtlü sabunu kullanmaya el verişli olmayabilir.

Eğer ki cildiniz çok yağlı ise ve bu yağ sorunundan dolayı sürekli sivilcelerle uğraşıyorsanız kükürtlü sabun sizin için uygundur. Sivilcelerinizi düzenli bir kullanım sonucunda kurutur ve günü gelir yok eder.

Antiseptik fungusit parazitisid etkilidir.

Ayrıca keratolitik etkisi de vardır.

Akne vulgaris rozase seboreik dermatitte özellikle kullanılır.

Ciltteki ölü tabakayı soyarak zararlı organizmaların ciltten arındırılmasında ve pürüzsüz bir cildin oluşmasına yardımcı olur.

Eczanelerde çok rahatlıkla bulacağınız kükürtlü sabunun bir çok markası vardır. Normal değerlere sahip bir kükürtlü sabunun kokusunu beğenmiyor olabilir siniz, eğer ki hem cildimin uygun bakımını yapsın, hemde güzel koksun diyorsanız şayet, size önereceğim ”Moos” marka kükürtlü sabundur.

Kükürtlü sabun yağlı saçlarada iyi geliyor diye biliyorum ama, siz hem cildiniz için, hem de saçınız için, uygulama öncesi kesinlikle dokdorunuza danışın.

Unutmadan şunu da belirteyim; kükürtlü sabunu gümüş takılarınızdan uzak tutun, çünkü karartıyor…

slm;
ben otacının cam katranlı kükürtlü sabununu kullanmaya basladım. yaklasık 2-3 hafta oluyor ama yüzümdeki sivilceler cogaldı sanki acaba bu tarz sabunların tedavi sırasında cildi önce kusturma özelliği olabilirmi? yoksa doktora gitmeyi düşünüorum artık senağlama

benim yüzümde de hala sivilceler çıkıyooor.31 yaşındayım(kükürtlü sabunu yıllardır duyuyorum ama hiç kullanmadım.fiyatı ne kadar acaba?bir de her adet bitiminde yüzümde koccaman nerdeyse yeşil mercimek kadar (görme engelliler için)sivilce çıkıyor.15 günde öylece duruyor yapay ben gibi,iltihaplı.çok yağlı bir yüzüm var.şaka gibi ama vücudum da bir o kadar kuru.gözeneklerde büyük büyük.umutsuz vakayım galibamafoldumben

koza marka kullanıorum siwilcelerimi birtek o götürüor diğer sabunlar siwilce yapıo bende

ben otacının camkatranlı kükürtlü sabununu kullanıyorum fıyatıda uygun 3,5 tl falandı galiba

sabah kalktığımda bütün sinir sistemim alt üst oldu yüzümdeki sivilceleri görünce sabahtan beri bi çözüm bulmaya çalışıyorum doktora gittiğim halde yüzümdeki sivilceler geçmemişti kükürtlü sabunu çok duydum kullanan bi çok tanıdğımda var ama hiç cesaret edipte denememiştim ama öğle arasında çıktığımda ilk işim bi tane alıp iş yerine gelip denemek olucak, ama kullandığım zaman cildimi kurutucaksa önerebiliceğiniz bi nemlendirici varmıdır ?

ben kısa süre önce doktora gittim ve bana nilere limonlu sabun önerdi aknefug ve sivex kullanıyorum ve yüzümü nilera limonlu sabunla yıkıyorum faydasını görüyorum yavas yavas

Sivilce nedir pek bilmem.Ama bir ara yanaklarımda çıkmıştı,kükürtlü sabun iyi gelir diye duymuştum.Kullandım ama ben de işe yaramadı.gamyoncuiremsuSonra kendiliğinden geçtiler.Markasını hatırlamıyorum,eczaneden almıştım...

bende kullandım kızlar bi faydası görmedim maalesef aksine cildimi kuruttu cildim pul pul oldu pudra süremez oldum.bırakınca geçti pullanmalar

ben yüzümden ziyade tüm vücudum için uygulamak istiyorum
iki günde bir duş almama rağmen sürekli yağ üretiyorum
bu sabunlardan vücuduma uygulasam geçer mi ki

ben yüzümden ziyade tüm vücudum için uygulamak istiyorum
iki günde bir duş almama rağmen sürekli yağ üretiyorum
bu sabunlardan vücuduma uygulasam geçer mi ki

Kuruyan cilt daha fazla yağ salgılanmak için uyarılıyor bu nedenle kurutmaya uğraşmak yerine nem dengesini sağlamalısın.

ben de 1 haftadır otacının kükürtlü sabununu kullanıyorum,olumlu ya da olunsuz herhangi bir etkisini görmedim.kullanmaya devam edeceğim,sadece akşamları kullanıyordum,şimdi sabahları da kullanmayı düşünüyorum.

aylaaaaaaar önce sivilcelerim için koza kükürtlü sabun kullandım.ilk zamanlar cildimde olumluya giden bi değişme farkettim kullanmaya devam ettim takiiiiiiiiiiii sivilcelerim çoğalana kadar.meğerse kükürtlü sabunlar cildi önce kurutuyor daha sonra o sabuna bağımlı hale getiriyor.sabunu kullanmayı bıraktığım anda sivilcelerim arttı.sabunun içinde dikkat edersiniz çeşitli yağlar var bunlar cilde ne kadar faydalı olur bilmiyorum özelliklede sivilceli ciltlere.her cilt tipinde aynı etkiyi gösterirmi bilmiyorm ben kükürtlü sabun yüzünden çok üzüldüm sizlerde aynı durumu yaşamayın

hiçbir işe yaramıyor. esmer tenli olduğum için o sabunlar yıkayınca yüzümü beyazlıyordu bir tek işe yaradığı nokta suratı beyazlatması

Ben saçımı kükürtlü sabunla yıkamıştım -dökülmeyi durduruyor diye- saçımı 1 saatte zor taramıştım.

Papaz gibi olmuştu saçlarım tiftik tiftik :1rolleyes:

ben son dönemlerde yağlı cildim artık sivilceli yağlı bir cilt olmaya başlamıştı doktor kükürtlü sabun önerdi kozanın kini kullanıyorum 20 gündür olumlu yönde sonuc verdi sivilceleri kuruttu hatta gözenekler küçüldü memnunumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…