• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küfür

clare548548548

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2018
159
57
13
35
Mrb herkese.Son zmnlarda esimin en rahatsiz oldugum davranisi kufur etmesi.bana ozellikle yapmiyor ama en ufak biseyde dilinin ucunda hazir bekliyor sanki o kufur.cok rahatsiz oluyorum artik.zaten en ufak biseye sinirlenebilecek bir yapisi var.trafige cikariz ondeki arabaya sinirlenir mac izler orda kenarda soylenir eder yani gun gectikce sinir katsayisi mi artiyor napiyor anlamadim.dun gece de bebege mama vermesi icin biberonu uzattim yatak odasinsa ebeveyn banyosunun isigindan yararlaniyoruz loş ışıkta uyuyoruz bebek uyaniraa emzigini bulup agzina vermek icin veya ustu acik mi bakmak icin gibi.mamayi vermeye basladi bende o sirada banyonun kapisini kapattim wc ye girmek icin.o sirada sanirim bebek yan mi dondu napti biberon agzindan cikti demek ortamda karanlik olunca agzini bulmaya calisti cocukta aglamaya basladi o sirada.esimin kufur ettgini duydum.tam ne dedigini duyamadim ama si... li bise dedi.bende ciktim banyodan ne diyorsun sen ya diye cikistim.ne kufur ediyorsun filan diye soylendim o da sus be filan diyordu cocuk uyanacak diye panikliyor bana da karsilik veriyor.sinir oldum ya.ota cöpe küfür sacma sapan davraniyor.iyi artik yani.sabahtan beri de hic konusmadik.beyefendi triplerde.sanki kendi hakli.surat asmayi dusunuyorum.guzellikle konusunca kiymeti olmuyor sanki bazi seylerin.tavir mi almaliyim sizce ne yapayim?pisman olsun istiyorum.keci gibi de inatcidir oyle hemen gelip asla ozur filan dilemez.sinir ediyor ya beni.1 dk da insanin butun modunu dusuruyor:KK43:

Küfür yanlış asla savunulamaz.Bebekten dolayı ikinizinde yorgun ve tahammülsüz olduğunu düşünüyorum.Küfür hariç sakinleşip bu süreçte birbirinizi alttan almanızı öneririm.Bebeğe uyum,uykusuzluk ,değişen düzen zor oluyor.Birçok evlilikte bebekle beraber yaşanan şeyler.Sakin bir anınızda konuşup halledemeyeceğiniz şeyler değil.

Bunu ben yetistirilme tarzı ve arkadaş ortamına bağlıyorum benim ailemde küfür edilmez kolay kolay erkek kardeslerim ediyordur belki ama ben hiç duymadım ki esimde çok ederdi kızdım ben ailemden küfür duymadım çevremde oyle istemiyorum çocuklarımızın yanında asla istemiyorum dedim ne kadar terbiyesiz bi insansın filan dedim asla çocuklarının yanında etmez geçen ben ailemin yanına gitmistim hergün amca ogullariyla takıla takıla şimdi yine başlamış ağız aliskanligi gibi bişey heralde babamın yanında terbiyesiz ağzın küfür dolu utan diye bi bağırdım baya bozuldu etmiyor tekrardan bozmak ise yarıyor tavır alınca onlar derdini anlamıyor iyilikle konussan kaileye almıyor en iyisi rencide etmek

Valla ben de öyleyim varsa çaresi alırım bir dal:işsiz:
Herseye küfür ederim,benim esim ben küfür edince gülüyor canak tutuyor buna ama yanlış tabi ama bu hayatta insan sinirini nasıl çıkartsın etraf böyle iken insanlar böyle iken......
Sandalye bile nasibini alıyor bizim evde

Küfür hiç sevmem. hele erkeklerin ettiği o s..m li kelime o kadar rahatsız ediyor ki... Kadının cinsel rolü bu kadar nasıl aşağılanır anlamıyorum.

Bence yanınızda en azından küfür etmemesi için surat yapın anlasın durumu.

Valla ben de öyleyim varsa çaresi alırım bir dal:işsiz:
Herseye küfür ederim,benim esim ben küfür edince gülüyor canak tutuyor buna ama yanlış tabi ama bu hayatta insan sinirini nasıl çıkartsın etraf böyle iken insanlar böyle iken......
Sandalye bile nasibini alıyor bizim evde

Edersin de canım s..m li küfür rahatsız etmiyor mu seni?

seviyesiz bir eş zor. erkek arkadaşım yanımda küfrettiğinde ağzını düzeltmeden görüşmüyorum diye rest çekerdim öyle öyle azalttı küfrü. çok sinirlenince trafikte bazen ağzından çıkıyor özür diliyor sonra ama baya nadir artık. eşinizi nasıl yontarsınız bilemedim ama çocuğun yanında küfretmesi çocuğunun ilk sözlerinin küfür olmasını istemez herhalde kendini tutmayı öğrensin bir an önce uyarın bolca.

Küfür çok çirkin, yetişme tarzı ne kadar önemli bir rol. Kaç yaşına gelmiş insanlar kopamıyor bu huydan.

Eşiniz koç burcu mu bu arada.:işsiz:

Küfür çok çirkin, yetişme tarzı ne kadar önemli bir rol. Kaç yaşına gelmiş insanlar kopamıyor bu huydan.

Eşiniz koç burcu mu bu arada.:işsiz:
alakasi yok yetistirme tarziyla :))) tecrubeyle sabit. 30 yasina kadar kufur etmemis bir insanim..simdi ana avrat duz gidebilirim sorun degi...ben boyle degildim yasarken oldu : (

Küfüre ağzı alışan insan kolay kolay vazgeçmiyor, o konuda tavsiyem yok benim malesef.

Odaya bir gece lambası almayı düşünmez misiniz? Hatta tuz lambası alın, bir rivayete göre sakinleştiriyormuş da. Işığı da çok yumuşak güzel uyunuyor.

Ben bu konuyla baş edemedim. Çünkü bu bir alışkanlık ve yetiştirilme tarzı ile alakalı sanırım..

Benim ailemde; salak manyak gibi argo kelimeler bile kullanılmaz. Babam çok hassastır bu konuda ve hep uyarır..

Eşimin ailesinde ise tam tersi; görümcem kv kp hepsi küfür eder. Hemde tam anlattığınız gibi; ota çöpe herşeye.. Eşimde alışmış haliyle..
Ben bir çözüm bulamadım maalesef..
Olabildiğince uyarıyorum.. :(

Mrb herkese.Son zmnlarda esimin en rahatsiz oldugum davranisi kufur etmesi.bana ozellikle yapmiyor ama en ufak biseyde dilinin ucunda hazir bekliyor sanki o kufur.cok rahatsiz oluyorum artik.zaten en ufak biseye sinirlenebilecek bir yapisi var.trafige cikariz ondeki arabaya sinirlenir mac izler orda kenarda soylenir eder yani gun gectikce sinir katsayisi mi artiyor napiyor anlamadim.dun gece de bebege mama vermesi icin biberonu uzattim yatak odasinsa ebeveyn banyosunun isigindan yararlaniyoruz loş ışıkta uyuyoruz bebek uyaniraa emzigini bulup agzina vermek icin veya ustu acik mi bakmak icin gibi.mamayi vermeye basladi bende o sirada banyonun kapisini kapattim wc ye girmek icin.o sirada sanirim bebek yan mi dondu napti biberon agzindan cikti demek ortamda karanlik olunca agzini bulmaya calisti cocukta aglamaya basladi o sirada.esimin kufur ettgini duydum.tam ne dedigini duyamadim ama si... li bise dedi.bende ciktim banyodan ne diyorsun sen ya diye cikistim.ne kufur ediyorsun filan diye soylendim o da sus be filan diyordu cocuk uyanacak diye panikliyor bana da karsilik veriyor.sinir oldum ya.ota cöpe küfür sacma sapan davraniyor.iyi artik yani.sabahtan beri de hic konusmadik.beyefendi triplerde.sanki kendi hakli.surat asmayi dusunuyorum.guzellikle konusunca kiymeti olmuyor sanki bazi seylerin.tavir mi almaliyim sizce ne yapayim?pisman olsun istiyorum.keci gibi de inatcidir oyle hemen gelip asla ozur filan dilemez.sinir ediyor ya beni.1 dk da insanin butun modunu dusuruyor:KK43:
Son zamanlarda olmasının bi nedeni vardır.
Yani çok küfür içeren bişeyler mi izliyor yada küfürün normal olduğu arkadaş çevresi mi var?

hahhaha bendensin kiz :)) ben sinirlenince ediyorum..eskiden hic etmezdim hatta tiksinirdim bu isten. esim pek etmez. cocuklarin yaninda dikkat ederim yanlarinda asla kufur etmem...bu da benim desarj olma yontemim yani :)
Aynenn bende bu sekilde desarj oluyorum napayim :) hayat zaten sıkıcı:)

Ben kadını aşağılamak icin etmiyorum ki ağız alışkanlığı bu.

Anlıyorum da, o ağız alışkanlığınızdaki kelime kadının cinsel birleşmedeki rolü. Yani erkeğin bize, doğamız gereği yaptığı şey ve, erkekler kızdıkları zaman herhangi bir şeye bunu yapacaklarını söyleyerek küfür ettikleri şeyi aşağılıyorlar. Anlatabildim mi?

Back