- 21 Eylül 2018
- 159
- 57
- 13
- 35
- Konu Sahibi clare548548548
Mrb herkese.Son zmnlarda esimin en rahatsiz oldugum davranisi kufur etmesi.bana ozellikle yapmiyor ama en ufak biseyde dilinin ucunda hazir bekliyor sanki o kufur.cok rahatsiz oluyorum artik.zaten en ufak biseye sinirlenebilecek bir yapisi var.trafige cikariz ondeki arabaya sinirlenir mac izler orda kenarda soylenir eder yani gun gectikce sinir katsayisi mi artiyor napiyor anlamadim.dun gece de bebege mama vermesi icin biberonu uzattim yatak odasinsa ebeveyn banyosunun isigindan yararlaniyoruz loş ışıkta uyuyoruz bebek uyaniraa emzigini bulup agzina vermek icin veya ustu acik mi bakmak icin gibi.mamayi vermeye basladi bende o sirada banyonun kapisini kapattim wc ye girmek icin.o sirada sanirim bebek yan mi dondu napti biberon agzindan cikti demek ortamda karanlik olunca agzini bulmaya calisti cocukta aglamaya basladi o sirada.esimin kufur ettgini duydum.tam ne dedigini duyamadim ama si... li bise dedi.bende ciktim banyodan ne diyorsun sen ya diye cikistim.ne kufur ediyorsun filan diye soylendim o da sus be filan diyordu cocuk uyanacak diye panikliyor bana da karsilik veriyor.sinir oldum ya.ota cöpe küfür sacma sapan davraniyor.iyi artik yani.sabahtan beri de hic konusmadik.beyefendi triplerde.sanki kendi hakli.surat asmayi dusunuyorum.guzellikle konusunca kiymeti olmuyor sanki bazi seylerin.tavir mi almaliyim sizce ne yapayim?pisman olsun istiyorum.keci gibi de inatcidir oyle hemen gelip asla ozur filan dilemez.sinir ediyor ya beni.1 dk da insanin butun modunu dusuruyor