Küfür ve aşırı öfke! Bir genç kıza yakışmayan sözler

+1

+1

Kızın elinde bı küfür kalmış onu da aliverin tam olsun.neemis küfür ayipmis. Kız öfkesini nasi dışarı atacak. Ağzını bantlayin ,gözünü bağlayın.rahat edersiniz aman sizin basiniz agrimasin.

yapılacak tek şeyi de siz yapmak istemiyorsunuz.o zaman bırakacaksınız ve hayatının sonuna kadar etrafındaki insanlar haklı olarak azalacak ve bitecek.onun otokontrolü yok diye kafası atınca insanlara ağır küfürler edip bağıramaz.

1-Ayrıldığına değil sizi rezil ettiğine üzülmüşsünüz
2-Haklı olduğunuz hâlde özür dilemeyi oto kontrol sanıyorsunuz
3-Her insanın karakteri vardır damarına basılacak şeyler söylendiğinde bazısı ağzından çıkanı duymaz.
4-Sizde çok iyi değilsiniz kardeşinizi kötülüyorsunuz
5-İyi bir abla olsanız 22 yaşın evlenmek için çok erken olduğunu ve bu yaşı eğitim için ayırmasını söylerdiniz
6-Daha sayayım mı???

Kucuklukte aileç ortamı gergin, kavga ve kufurlerın oldugu bı ortamsa kardesınızın bu dueumu cok normal bence. Ebeveynler neyse cocuk da ona donusuyor. Ama aile kabul etmez tabı bunuö seneler de gecıyor ustunden. Cocuk anlamaz deyip yanında her sey konusuluyor cocukların. Anlıyorlar malesef. Anlamısız kı yetişkinlikte ceremesını cekıyoruz. Bence de paikologa gitmwli ama iyi bir paikologa. Kardesınıze hasta oldugun ıcın degil rahatlaman için gidelim deyin. Ben de sinirlendigimde kotu tepkiler verırim anlıyorum onu. Insan sonra cok pişman oluyor ama kendını dizginlemek cok zor.

Bence binpiskolaga gitmeli yada bi yaşam koçu kendini kontrol etmeyi ve yeni bi çevre oluşturmayı sağlar umarım.. Allah yardım etsin size onunla vakit geçirin değişim aktiviteler yakın beraber arkadaş olun.. O eksikliği kapatın

Biraz tuhaf olabilir yorumum ama aslında iyi bir kalbi olduğundan bahsettiğiniz kardeşiniz sadece haksızlığa uğrayınca öfkesini kontrol edemiyor anladığım kadarıyla. Bana çok normal geldi. Küfür etmek erkeklere özgü bir şey değil kadınlar da çok sinirlenip kendini ifade edemediğinde küfür edebilir tabiki. Gerçi biz kadınlara haksızlığa uğrasa bile sakince konuşup hatta sonra özür dilemesi gerektiği öğretiliyordu değil mi
Haksızlığa uğruyorsa bırakın bağırsın küfür etsin uzaklaşan da uzaklaşsın. Minnoş olup insanları çevremizde tutmak için haksızlığa susacak değiliz kadınız diye.
(Bu konuda öfke kontrol problemi değil kendini savunan bir genç kadın gördüğüm için bunları yazdım, kontrolsüzlüğü güzellemiyorum asla ama aradaki farkı ayırt etmek güç sanki)

Beni bu konuda elestirme yetkisini kim verdi sana acaba? Bilip bilmeden laf etmeniz kolay. Soruya odaklı cevaplayin, eger und cevabiniz yoksa mecbur degilsiniz arkadaşım yazmaya. Kendine bir hobi edinsen boş vaktini ona ayırsan eminim daha mutlu bir insan olursun. Iyi geceler

Kendini o şekilde savunması yanlış. Sonuçta kimse küfür eden aşırı öfkeli olan birini istemez yanında. Biraz insan sorunuda kendinde aramalı ki en sevdikleri ondan uzaklaşmasin diye. Tabiki hakli oldu yanları var ama tatlı dille yanaşsa hem kendini ifade edebilir hemde karşısındakini üzmez. Böyle haklıyken haksız duruma düşüyor ben buna üzülüyorum. Kendiside farkinda ama yazdiğım gibi elinden birşey gelmiyor

Kizlar bende çok isterim bir gözüksün piskologa ama nasil yaklaşmalıyım aşırı tepkisinden de korkmuyor değilim. Genellikle hicbir zaman iyi yanından bakmadı. Benim beynim bozuk mu gidicem oralar felan demişliği var. Nasıl ikna ederim?

21yasında ne evlılıgı?
Ayrıca kufur kadın erkek kımsenın agzına yakısmıyor. Ofke kontrol problemı oldugu asıkar ozaman tedavı olsun

Kendi Babasına senin a.q demesi güzel birsey mi? Nasıl böyle duyarsız olabiliyorsunuz

4 yıl bir ilişkiyi ve 1 yıl boyunca nişanlı kalmayı başarabildiğine göre çok ta geçimsiz bi kız değil..herkesin sınırları sabır noktası var kimileri hmn tartışır lafa lafla karşılık verir kimisinde susar biriktirir içindeki herşeyi kendine hakim olamadan kırar geçirir..büyükler her zaman haklı söz söylemişler insanın sessiz olanından kork diye bi söz var bide sessiz atın tekmesi ağır olurmuş kardeşim sessiz sakin demişsiniz demekki insanlar bu sessizlik ten onu ezip yıpratmışlar ki sakin kalıp dolunca ağır bi şekilde patlama yaşıyor..zaten hiç kimse ben ne yaptımda bu insanı bu duruma nasıl getirdim diye özeleştiride bulunmaz tabiki destek almakta fayda var ama birazda kişinin iç dünyasını çözmeye çalışmalı..bende herkese değil ama eşime karşı böyleyim açan ağzımızın tadı kaçmasın evde kavga çıkmasın kalp kırmayalım diye susuyorum sonra yemeğin tuzu eksik deyince patlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…