Yalıtımsız mantolamasız binaların kuzey cephelerinde çok küflenme oluyor dış cephe yalıtımı yapılmadan gecmiyor ne yazikki 7sefer ev degistirdigim icin çözdüm olayı.bazılarıda evi satarken mantolamasi var diyo bi bakiyosun bir cephesinde var digerinde yok.resmen kandiriyolar insanlari
Yalıtımsız mantolamasız binaların kuzey cephelerinde çok küflenme oluyor dış cephe yalıtımı yapılmadan gecmiyor ne yazikki 7sefer ev degistirdigim icin çözdüm olayı.bazılarıda evi satarken mantolamasi var diyo bi bakiyosun bir cephesinde var digerinde yok.resmen kandiriyolar insanlari
Kizlar evimde biraz rutubet var kokudan falan anliyorum ama esyalarim kuflenmeye basladi artik bambu ve tahta urunler kasiklar cay tabaklari tepsiler mesela kufleniyor ikea da satilan bambu ormeli suplalarim vardi kuflenmis boceklenmis kucuk kucuk böcekler bunlar nasil gecer ne bocegidir bunlar yardim edinn
Rutubet ve nem alıcı yazarsanız internette çok model var. Hiç kullanmadım o yüzden bir marka/model tavsiyem yok, ama böyle bir alet olduğunu biliyorum.