Benim o zaman çoktan ölmüş olmam lazımdıArkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum çok acil,2 buçuk ay önce bir mağazaya girmiştim yerde çok temiz gözüken kilolu bir kedi yatıyordu sevmeye başladım çalışan kız sürekli gelip gittiğini yemek verdiklerini söyledi karnını severken birden tırmaladı hemen kalktım elimin üstünde derin olmayan bir çizik vardı ve kanadı eve gitmem biraz uzun sürdü bu sırada elime hiç işlem yapmadan sigarada içtim aklıma gelmemişti kuduz ihtimali sonra eve gidince ellerimi sabunla yıkadım çizik 1 hafta sonra falan kapandı ama İnternette kedi tırmığının da kuduz yapabileceği çıktı karşıma tesadufi yeni gördüm baya da geçti üzerinden 3.ncü aya girmek üzereyim bir şey olmaz kendini gösterir diyordum ama kuluçka surelerinin olduğunu görünce daha da korktum kendimi mi korkuttum bilmiyorum ama unutkanlık aşırı baş ağrısı başladı durumu aileme ve sağlıkta staj gören bir arkadaşıma anlattım bir şey olmayacağını söylediler olsaydı 1 haftadan belli olurdu dediler kedi de hasta gibi gözükmüyordu hiç zaten aşı olmana gerek yok dediler sizce aşı olmalı miyim bu durumu yaşayan var mı olsaydım şimdiye kadar olurdum diye düşünüyorum
Benim o zaman çoktan ölmüş olmam lazımdıBeni tırmalayan kedilerin haddi hesabı yok hepside sokakta beslediğim kediler.
kız 3 ay sonra aklına kuduz olacağın fikrini kim getirdiArkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum çok acil,2 buçuk ay önce bir mağazaya girmiştim yerde çok temiz gözüken kilolu bir kedi yatıyordu sevmeye başladım çalışan kız sürekli gelip gittiğini yemek verdiklerini söyledi karnını severken birden tırmaladı hemen kalktım elimin üstünde derin olmayan bir çizik vardı ve kanadı eve gitmem biraz uzun sürdü bu sırada elime hiç işlem yapmadan sigarada içtim aklıma gelmemişti kuduz ihtimali sonra eve gidince ellerimi sabunla yıkadım çizik 1 hafta sonra falan kapandı ama İnternette kedi tırmığının da kuduz yapabileceği çıktı karşıma tesadufi yeni gördüm baya da geçti üzerinden 3.ncü aya girmek üzereyim bir şey olmaz kendini gösterir diyordum ama kuluçka surelerinin olduğunu görünce daha da korktum kendimi mi korkuttum bilmiyorum ama unutkanlık aşırı baş ağrısı başladı durumu aileme ve sağlıkta staj gören bir arkadaşıma anlattım bir şey olmayacağını söylediler olsaydı 1 haftadan belli olurdu dediler kedi de hasta gibi gözükmüyordu hiç zaten aşı olmana gerek yok dediler sizce aşı olmalı miyim bu durumu yaşayan var mı olsaydım şimdiye kadar olurdum diye düşünüyorum
Durduk yere sıkıntı yapma kendine, hangimiz sevmiyoruz sevimli kedicik görünce.Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum çok acil,2 buçuk ay önce bir mağazaya girmiştim yerde çok temiz gözüken kilolu bir kedi yatıyordu sevmeye başladım çalışan kız sürekli gelip gittiğini yemek verdiklerini söyledi karnını severken birden tırmaladı hemen kalktım elimin üstünde derin olmayan bir çizik vardı ve kanadı eve gitmem biraz uzun sürdü bu sırada elime hiç işlem yapmadan sigarada içtim aklıma gelmemişti kuduz ihtimali sonra eve gidince ellerimi sabunla yıkadım çizik 1 hafta sonra falan kapandı ama İnternette kedi tırmığının da kuduz yapabileceği çıktı karşıma tesadufi yeni gördüm baya da geçti üzerinden 3.ncü aya girmek üzereyim bir şey olmaz kendini gösterir diyordum ama kuluçka surelerinin olduğunu görünce daha da korktum kendimi mi korkuttum bilmiyorum ama unutkanlık aşırı baş ağrısı başladı durumu aileme ve sağlıkta staj gören bir arkadaşıma anlattım bir şey olmayacağını söylediler olsaydı 1 haftadan belli olurdu dediler kedi de hasta gibi gözükmüyordu hiç zaten aşı olmana gerek yok dediler sizce aşı olmalı miyim bu durumu yaşayan var mı olsaydım şimdiye kadar olurdum diye düşünüyorum
Bence psikolojik rahatsızlığıniz var. Kaygı sorununuz mevcut.Her kedi her köpek ısırığı kuduz olsaydı sanırım çoktan kudururdumArkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum çok acil,2 buçuk ay önce bir mağazaya girmiştim yerde çok temiz gözüken kilolu bir kedi yatıyordu sevmeye başladım çalışan kız sürekli gelip gittiğini yemek verdiklerini söyledi karnını severken birden tırmaladı hemen kalktım elimin üstünde derin olmayan bir çizik vardı ve kanadı eve gitmem biraz uzun sürdü bu sırada elime hiç işlem yapmadan sigarada içtim aklıma gelmemişti kuduz ihtimali sonra eve gidince ellerimi sabunla yıkadım çizik 1 hafta sonra falan kapandı ama İnternette kedi tırmığının da kuduz yapabileceği çıktı karşıma tesadufi yeni gördüm baya da geçti üzerinden 3.ncü aya girmek üzereyim bir şey olmaz kendini gösterir diyordum ama kuluçka surelerinin olduğunu görünce daha da korktum kendimi mi korkuttum bilmiyorum ama unutkanlık aşırı baş ağrısı başladı durumu aileme ve sağlıkta staj gören bir arkadaşıma anlattım bir şey olmayacağını söylediler olsaydı 1 haftadan belli olurdu dediler kedi de hasta gibi gözükmüyordu hiç zaten aşı olmana gerek yok dediler sizce aşı olmalı miyim bu durumu yaşayan var mı olsaydım şimdiye kadar olurdum diye düşünüyorum
Kedi yaşıyorsa sorun yok. Aşı olsanız da takip edilebilir bir hayvansa sağlık çalışanlarının da ilk sorduğu soru bu oluyor. Hayvanı takip edelim diye.Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum çok acil,2 buçuk ay önce bir mağazaya girmiştim yerde çok temiz gözüken kilolu bir kedi yatıyordu sevmeye başladım çalışan kız sürekli gelip gittiğini yemek verdiklerini söyledi karnını severken birden tırmaladı hemen kalktım elimin üstünde derin olmayan bir çizik vardı ve kanadı eve gitmem biraz uzun sürdü bu sırada elime hiç işlem yapmadan sigarada içtim aklıma gelmemişti kuduz ihtimali sonra eve gidince ellerimi sabunla yıkadım çizik 1 hafta sonra falan kapandı ama İnternette kedi tırmığının da kuduz yapabileceği çıktı karşıma tesadufi yeni gördüm baya da geçti üzerinden 3.ncü aya girmek üzereyim bir şey olmaz kendini gösterir diyordum ama kuluçka surelerinin olduğunu görünce daha da korktum kendimi mi korkuttum bilmiyorum ama unutkanlık aşırı baş ağrısı başladı durumu aileme ve sağlıkta staj gören bir arkadaşıma anlattım bir şey olmayacağını söylediler olsaydı 1 haftadan belli olurdu dediler kedi de hasta gibi gözükmüyordu hiç zaten aşı olmana gerek yok dediler sizce aşı olmalı miyim bu durumu yaşayan var mı olsaydım şimdiye kadar olurdum diye düşünüyorum
Gercekten okudugunuzu anlama probleminiz oldugunu dusunuyorum,ilk basta aklima gelmedigini 2 bucuk ay sonra internette karsima ciktigini bu yüzden yeni fark edip korktugumu,kedi tirmigindan kuduz olup olmadigini,yasayanlarin yorumunu bekledigimi söylemişimAcil derken sen kendin acile gitmemişin ne acil yorumu ???
Nerde yaşıyorsunuz dağ da mı ama okuma yazma biliyorsunuz. Kuduz ne biliyorsunuzdur. Neyse araştırmadiniz ve sorumsuz birisiniz diyelim burda cevap arayana kadar saglik ocagi hast gitseniz yada google sorsanız acilllGercekten okudugunuzu anlama probleminiz oldugunu dusunuyorum,ilk basta aklima gelmedigini 2 bucuk ay sonra internette karsima ciktigini bu yüzden yeni fark edip korktugumu,kedi tirmigindan kuduz olup olmadigini,yasayanlarin yorumunu bekledigimi söylemişim