Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum çok acil,2 buçuk ay önce bir mağazaya girmiştim yerde çok temiz gözüken kilolu bir kedi yatıyordu sevmeye başladım çalışan kız sürekli gelip gittiğini yemek verdiklerini söyledi karnını severken birden tırmaladı hemen kalktım elimin üstünde derin olmayan bir çizik vardı ve kanadı eve gitmem biraz uzun sürdü bu sırada elime hiç işlem yapmadan sigarada içtim aklıma gelmemişti kuduz ihtimali sonra eve gidince ellerimi sabunla yıkadım çizik 1 hafta sonra falan kapandı ama İnternette kedi tırmığının da kuduz yapabileceği çıktı karşıma tesadufi yeni gördüm baya da geçti üzerinden 3.ncü aya girmek üzereyim bir şey olmaz kendini gösterir diyordum ama kuluçka surelerinin olduğunu görünce daha da korktum kendimi mi korkuttum bilmiyorum ama unutkanlık aşırı baş ağrısı başladı durumu aileme ve sağlıkta staj gören bir arkadaşıma anlattım bir şey olmayacağını söylediler olsaydı 1 haftadan belli olurdu dediler kedi de hasta gibi gözükmüyordu hiç zaten aşı olmana gerek yok dediler sizce aşı olmalı miyim bu durumu yaşayan var mı olsaydım şimdiye kadar olurdum diye düşünüyorum