Arkadaşlar biraz acele etseniz? Malum iyiden iyiye öleceğim psikolojisini taşıyorum. Psikoloğa bu nedenle gittiğimi söylemiştim, onun "merak etme değil" sözleri yetersiz. Bir dahaki seansıma bunu ona ileteceğim. Tabii yaşarsam. Bakar mısınız aşırı korkmuş vaziyetteyim. Sizlerin sözleri bir parça rahatlatabilir. Çoook kişiye sordum ama. Benim amacım sadece bu süreçten geçerken moralimi yüksek tutmak. Çünkü ölmeyeceğimi biliyorum. Ama bu korku bana titreme, iştahsızlık, karın ağrısı olarak geri dönüyor. Merak etmeyin, herhangi bir hastalık değil bu. Korkmadığım zaman olmuyor. Aslında her şey mantığa kavuştu, öyle ya da böyle zaman da geçti. Tek sorun bendeki uyuşma ve ağrılar. Bunun psikolojisi beni uykusuz bırakıyor. Normalde iyi uyuyan birisiyim. Fakat her sabaha "felç olacak mıyım" korkusuyla kalkıyorum. Biliyorum saçma. Ama ne yapabilirim. SİZLERDEN ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM BUNUN PSİKOLOJİK OLUP OLMADIĞI. İLK DEFA BAŞIMA GELDİĞİ İÇİN TEDİRGİNİM. NÖROLOJİYE GİTMELİ MİYİM SİZCE? NE DERSEM ANNEM İKNA OLUR? NE KADAR KÖTÜ OLDUĞUMU SÖYLEMEM FAYDASIZ. FAKAT BU DOKTORA GİTMEM LAZIM. OLMADI GİZLİ GİDECEĞİM. EVET BUNU BU DÖNEMDE PEK ÇOK KEZ YAPTIM. İNANABİLİYOR MUSUNUZ. YOKSA KAS KASILMASI MIDIR? OFFF NEDİR.