- 9 Ocak 2018
- 675
- 1.821
-
- Konu Sahibi kumandapili
2 ay once 1 bucuk yasindaki oglumun basina ayni sey geldi. cizik vardi ve hafif kanadi. ben riske atmak istemedim. acile goturdum ve asisini yaptirm. 3 doz daha tamamlanarak toplam 4 doz asi yapiliyor. dusuk bir ihtimal de olsa kediden de kuduz kapiliyormus. brnce arkadasiniz riske atmasin. asinin yan etkisini gormedik. hatta oglumun asiri sekilde istahi acildi asidan sonraMerhabalar, arkadaşımın 2 yaşındaki çocuğunun elini parkta kedi tırmalamış yaklaşık iki gün önce. Çok kanama olmamış ve derin bir yara yok. Aşı yaptırılmalı mı? Teşekkürler
doktor 3 yil koruyuculugu var dedi bizeYaptırın benim oğlumu da geçen hafta tırmaladı doktor pek vaka görmüyoruz ama güvenli tarafta kalalım dedi yaptırdık 4 dozun sonuncusu kaldı. Aşı 6 ay koruyor
Evet yaptırmalı. Rica ederim.Merhabalar, arkadaşımın 2 yaşındaki çocuğunun elini parkta kedi tırmalamış yaklaşık iki gün önce. Çok kanama olmamış ve derin bir yara yok. Aşı yaptırılmalı mı? Teşekkürler
Benim kizimida tırmaladı 3 doz kuduz aşısı yaptirdikTeşekkürler cevaplarınız için