• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçükköy Özel bilge hastanesi doktor tavsiyesine ihtiyacım var:(

masya

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
11
0
6
34
İstanbul
Arkadaşlar merhaba;

Ben 22 haftalık gebeyim.Hala doktor bulamadım şimdiye kadar evime yakın oldugu için balat hastanesine gittim ama yorumlarda orası sezeryan hastanesi denilio.Ben normal dogum yapmak istiyorum şimdi araltırdım özel bilge hastanesini ama ordaki doktorların hepsi erkek ordan doktor tavsiyesinde bulunabilirmisnz.Yada hastanede olabilir.Kafam cok karıştı :(:6:

Arkadaşlar merhaba;

Ben 22 haftalık gebeyim.Hala doktor bulamadım şimdiye kadar evime yakın oldugu için balat hastanesine gittim ama yorumlarda orası sezeryan hastanesi denilio.Ben normal dogum yapmak istiyorum şimdi araltırdım özel bilge hastanesini ama ordaki doktorların hepsi erkek ordan doktor tavsiyesinde bulunabilirmisnz.Yada hastanede olabilir.Kafam cok karıştı :(:6:
Canım görümcem duygu hastanesine gidiyodu be hep o istemediği müddetçe sezeryan yapmadılar gayet temiz odaları ve personelıde güler yüzlü bi gece kaldım görümcem dogum yapınca yanında Rabbim hakkından hayırlısını nasip etsin darısı basıma

Canım görümcem duygu hastanesine gidiyodu be hep o istemediği müddetçe sezeryan yapmadılar gayet temiz odaları ve personelıde güler yüzlü bi gece kaldım görümcem dogum yapınca yanında Rabbim hakkından hayırlısını nasip etsin darısı basıma

öylemi duygu hastanesinide araştırayım ozaman anladıgım kadarıyla suan bi bebiş hazırlıgındasın rabbım tez zamanda sanada nasip etsin inş bilinçli olmak cok önemli şimdiden doktor hastane arayısına gir bence sonra benim gibi ben nerde dogum yapıcam kime guvenıcem deme hele bide gecmişte vajınusmussan işler dahada zorlaşıyo :(

Back