Ayy durun bi tane de ben anlatayım :)
Küçükken (5-6 yaşlarımdayken) dedeciğimin motorunun benzin kısmına güzel görünsn diye papatya yaprakları dökmüşlüğüm var :)
Başka bi olay daha: Esnafların çay söledikleri küçük cihazlar vardır ya, basarsın çay ocağıyla iletişime geçersin telsiz misali bişey :)) Bi gün de erkek fatmalığım tuttu yine, örgütledim bizim çocukları macera arıyoruz napsak farklı olarak diye. Bi baktım mahallemizdeki esnaf amcalardan biri 3 çay söledi o cihaza basarak. Ben de aaa gelin gelin bedava içecek buldum dedim. 5 şişe fanta, 7 kutu kola, 3 tane su, 2-3 tane de annelerimize gazoz istiyoz dedik oraya basarak. Garibim onlar da tmm dediler. 5 dk sonra bi baktık geldi çaycı amca elleri dolu dolu. Bi koşuşturduk bizim onlar bizim diye. Eee para nerde diyo adam :) Ne parası yaa beleş ki bunlar, para almadınız ki market amcaya getirdiğiniz çaydan diye dikleniyoruz bide
D
Neticede adam bize hem saydı sövdü hemde o snirle o içecekler bizim gözümüzde kaldı :) Tabi adamın yazık elinde patlayan ürünleri yzünden bizi mahalle boyunca kovalaması da bizim tam da aradığımız atraksiyonu bulmamıza sebep oldu :)
Ayy çok fenaydım. Dur daha düşüneyim anlatırım