küçükken sizi neyle korkuturlardı?

Allah taş eder derlerdi hep.ben de duvarların içinde insanları olduğunu düşünürdüm hep

yalan söylersenn anneler anlarr
ve ben çok üzülürümm derdii annemm
benii bakalımm kim üzmeyecekk hiç derdii birdee kız kardeşimle 2 yaş var aramızdaa yarış yapar gibii doğru söylerdikkk
ben daha az üzdümm demek içinn rekabet olurdu aramızdaa

Yemeğini bitir arkandan ağlar..
Gece tırnak kesilmez şeytanlar gelir...
Yeme tırnaklarını midende birikir taş olurlar, ölürsün sonra...
Pilavın tanelerini hepsini bitir, büyüyünce tabağında bıraktığın kadar çocuğun olur yoksa (bu şimdilik doğru, hiç tane bırakmazdım tabakta, nerden bileyim böyle sap gibi kalacam :))) )

Beni de korkutmazlardı ama ben korkacak bir sürü şey bulurdum kendime. Mesela yatağın altına elimi uzatamazdım canavar var zannettiğim için. Karanlıkta uyuyamam. Bir ara seyrettiğim bir filmden dolayı sabah ezanından korkuyordum. Neyseki geçti bu korkular. Çocukluk işte.

marmarapti,gulyabani... ödüm patlardı bu şeylerden... ne olduklarınıda bilmezdim ya... şimdi gülüyorum...
gulyabani nin ne olduğunu öğrendim yıllar sora... kemal sunalın süt oğlan mı ne o filminde var ....
ama MARMARAPTİ ne hala çözemedim....

canım inan ki hatırlamıyorum
şimdi ne desem yalan olur
ama hatırlarsam muhakkak yazarım a.s.

hiçbirşeyle korkutulmama rağmen herşeyden korkan huylanan soğuk ürpertiler yaşayan biri oldum..korku filmini kesinlikle izlemem yoksa uykularım kaçar o yüzden ben korkacagım herşeyden kaçıyorum duymazlıktan bilmezlikten geliyorum ve böyle iyiyim gerçekten

ay bir de fredy vardı fredy kruger
şimdi gülüyorum izlerken ama o zamanlar cok tırsardım fredy den

yemegini bitir yoksa pesine kurt takisir diye korkuturdu annem:roflol:
koca sehirde kurtun ne isi varsa, ne safmisim yahuuuuuu:roflol::roflol:

ahmet amcayla ve eskiciyle korkuturlardı.anneannemin evi bahçeli müstakildi,yan tarafata bir ahmet amca vardı yeni rahmetli oldu ben 25 yaşındayım,ben küçükken ahmey amcaydı hatta dede şimdi düşünün artık,allah rahmet eylesin.birşey oldumu ahmet amca geliyor bak hıııı derlerdi bende odadan çıkmaz kapıya doğru yandan yandan bakardım sırtımı duvara yaslayıp.ama çok korkunçtu gerçekten.kapkaraydı sakalları bembeyazdı kısa boylu şişmandı.bir de eskici vardı gene yaramazlık yapınca eskici geçiyor bak veririm seni derdi annem anneannem de ...:çok üzgünüm:

X