küçükken sizi neyle korkuturlardı?

Ekmegini bitir yoksa obur dunyada arkandan kosarlar :))
Yemek ayrimi yapma bak seni afrikaya gondeririz ac kalirsin :)))

klemantin mi ne öyle bir cizgi film vardı cok eski orda maymunt diye bir canavar vari yaratık vardı onunla korkutuluyordum genelde ne safmışım yaaa

ekmeğini bitir yoksa gece köpek ayağından ısırır :kızgın: zaten bende ekmekleri bitire bitire böyle oldum :mymeka: artık bitirmiyom köpekte ısırmıyo gece ayağımdan naniknanik

Yemeğini bitir arkandan ağlar,kırıntıya basma taş olursun.
Gece tırnak kesme
,gece sakız çiğneme ölü eti yersin.....
Birde akıllının biri barbieler öbür dünyada sahibinden canını istiycek demişti neler neler vardı da aklım da bunlar kalmış...:roflol:

benı hıc korkutmazlardı ya annem hıc sevmez oyle korkutmaları fılan

belkıde o yuzden ev yemegı yemeyen bır ınsan oldumsenağlama
sureklı fastfood yıyorum yada her turlu sokak yemeklerı soslu etler makarnalar
evde sıfır hıc yemem sebze asla agzıma surmem su ıcmem kola ıcerım

yok anacım yok korkutmak lazım demekkı :eek:klava:

o zmaan snein bisürü kilo alman lazımdı şekercim aysss yanlışlık bizdeymiş demekki bundan sonra bende sen gibi beslencem işte naniknanik

annem beni hiç korkutmadı ya öyle şeylerle
çocuğunu çeşitli canavarlarla korkutanlarada kızardı
çocuğun bilinç altında kalır etkilenir derdi:1closedeyes:
korkutmak yerine mantıklı açıklamalar yapardı canım annem benima.s.

öcü diye bir şeyle............. o şey ne hala çözmüş değilim............

bu arada sadece anneler değil işin içinde komşu teyzeler, misafirlikteki akrabalar vs. de korkutma işine dahil olabiliyor....

bizim evde hic oyle seyler yoktu...hic bi seyle korkutmazlardi........
ama yine de çok yaramaz degildik.....:1rolleyes: :1rolleyes:
:-)

abim beni kuş tüyüyle korkuturdu hehehehe şimdi aklıma geldikçe çok gülüyorum

ablam gök gürlediğinde beni odaya kapıyodu lambayı da kapatıyodu güm güm dedeeeee diye korkutuyodu:1no2:
bi de domatesin başını koparıp içime atıyodu böcek diye basıyodum çığlığı :roflol:

Yemeğini bitir arkandan ağlar,kırıntıya basma taş olursun.
Gece tırnak kesme
,gece sakız çiğneme ölü eti yersin.....
Birde akıllının biri barbieler öbür dünyada sahibinden canını istiycek demişti neler neler vardı da aklım da bunlar kalmış...:roflol:

Bunların hepsi:roflol:bazen düşünüyorumda ne geniş hayal dünyaları varmış:roflol:

Bizim mahallede bi kadın vardı yaramazlık yapmayın yoksa sizi donumun içine ktarım derdi yaramazlık yapan herkese.
Hata çocukkken o kadar korkmuşum ki gece rüyama bile girmişti kadının eteğinin altında ablamla ben o nereye giderse gidiyorduk :)
Annem korkutmayı sevmezdi ama ananem yemeği bitirmessek köpekleri getiririm ye onu derdi.

Ablamda çocuklarına yaramazlık yaparsan iğnecileri çağırırım derdi çocuk nasıl korkardı canım benim...

beni kuzenim elektrik süpürgesiyle korkuturdu.. beraber büyümüştük.. gürültülü ses çıkaran her cihazdan korkar olmuştum hatta oyuncak robottan bile.. ne korkardım yaa... bu çatlak şahsiyetin sebebi çocukluğumdan kalan acı travmalar sanırsamki...:)

Son düzenleme:
Uyu artık yoksa "deli adam"gelir derlerdi.Bu deli adam hala var ama biz bi göremedik.Bi de klasik gece sakız çiğneme ölü eti çiğnersinlülülülülülü

o kaka
öcü
gece sakız çiğnersen ölülerin etini çiğnersin
yemezsen arkandan ağlar
Allah seni taş
yapar şakkıdı şakkıdı

benimde kolumda ben vardi kocaman siyah renk hep sinir olurdum niye bende varda diger kardeslerimde yok diye annem de biz seni cingenlerden aldikta ondan derdi yaramazik yapincada seni cingenlere geri veririm diye hep korkuturlardi

X