Kucukcekmecede oturan bebeği olan var mı aranizdaa

atasmummy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
183
54
33
42
Küçükçekmece de oturan benim gibi evli ve bebekli kafa dengi arkadaşlarla tanışmak istiyorum

Benim işyeri de yenibosnada canım zafer mahallesindeyim . Evet ben de buraya yeni arkadaşlıklar edinebilmek için üye olmuştum ama kimsenin öyle bir niyeti yok sanırım. 32 yaşındayım. Sen kac yaşındasin. Evdesin sanirim.

oylemi cnım demek işyerin burda.bende 33 yaşındayım evet evdeyım oglumla vakıt gecırıyorum..senın cocugun var mı..

Hepsi derken annemle babam var başka da da kimse yok cnm. Sizinkiler nerde cnm

boluyu cok ıyı bılırım .15 sene orda kaldık..bolulu sayılırım..kac sene oldu ıstanbula gelelii

Benim baba memur olduğu için gezdik hep. 20 senedir istanbuldayım canım. Ama üniversite hayatım Niğde ve Samsun'da gecti.

Benim baba memur olduğu için gezdik hep. 20 senedir istanbuldayım canım. Ama üniversite hayatım Niğde ve Samsun'da gecti.

benım babamında iş ıcın boluya taşındık hayatım bolda gectı ..sonra da eşımle taşındık buralara geldık ama hıc alışamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…