Küçükçekmece Anne - Çocuk Oyun Grubu

Merhaba,bende küçükçekmecede ikamet eden anneler ile bir oyun grubu oluşturmak istiyorum varmı benim gibi düşünenler... cocuklar arkadaşlık kursun ve birlikte aktiviteler yapalım diyen anneler aranıyor 2-3 yaş

Merhaba bende 23 aylık oğlum için Küçükçekmece de oyun Grubu arıyorum

Merhaba kızlar.benim 22 aylık oğlum var ben avcılarda oturuyorum.ama çocuklarla ortak bir yerlerde görüşüp onları sosyallestirebiliriz diye düşünüyorum.

İkizkalpler anaokulu ile görüştüm böyle bir Hizmetleri yok maalesef , uygun bir yer bulan var mı ? Bu konuya bit eğilelim istiyorum çocuklar evde çok sıkılıyor , belediyemizin de bu yaş grubuna yönelik hiç bir etkinliği yok gerekirse belediye başkanıyla görüşelim bir randevu alıp öncü oluruz belki anneler ne dersiniz ?

Bende Küçükçekmecedeyim. Buralarda pek bulamadım. Çalıştığım için hafta sonu arıyorum. Bakırköy Capacity AVM yanında Atolye Floraya gidiyoruz memnun kaldığımızı söyleyebilirim. Fiyat olarakta güzel. Bunun haricinde Beşyolda Kindyroo var ama biraz pahalı.

Bende Küçükçekmecedeyim. Buralarda pek bulamadım. Çalıştığım için hafta sonu arıyorum. Bakırköy Capacity AVM yanında Atolye Floraya gidiyoruz memnun kaldığımızı söyleyebilirim. Fiyat olarakta güzel. Bunun haricinde Beşyolda Kindyroo var ama biraz pahalı.
Merhaba nedir acaba fiyatları bilgi verirmisiniz

Merhabalar küçükçekmece fevzi cakmak mahallesindeyim 3 yasinda oglum var oyun grubu kurmak istiyorum .

Merhaba. Halkalı Atakent mh. nde oturuyorum. 28 aylık kızım var. Bu yıl kreşe verdim ama gitmek istemiyor çok ağlıyor. Ben de anne-çocuk oyun grubu arıyorum etkinlikler de olabilir. Anne-çocuk oyun grubu bulan var mı ya da tavsiye edeceğiniz bir kreş?

merhaba 2 yasinda kizim var bizde kucukcekmece inönü mahallesindeyiz oyun grubu ariyoruz eger hep birlikte birseyler yaparsak bizde katiliriz bilginize kizlar

Herkese merhaba güzel anneler ben de cennet mahallesinde ikamet ediyorum oğlum da 16 aylık. Ben de internette böyle bir grup arayışı içindeyken bu konuyu gördüm ve anladım ki Küçükçekmece için bu arayışta olan birçok anne var. Dilerseniz şöyle yapalım instagramda Küçükçekmece anneleri diye bir sayfa var. O sayfadan iletişim kuralım. Hatta fffunda nın da tavsiyesi üzerine belediyeyle de görüşelim. Ne dersiniz? Görüyorum ki bu bizim ilçemiz için bir eksiklik. Fikrime katılanlar veya ek tavsiyesi olanlar yoruma bekliyorum

Merhaba. Geçen denen yazanlar olmuş ama yalnızca yazılarda kalmış sanırım.
1,5 yaşında kızım Halkalı’da oturuyoruz. Var mı bize eşlik edicek arkadaş ? 🤗

1,5 yaşında kızım Halkalı’da oturuyoruz. Var mı bize eşlik
1,5 yaşında kızım Halkalı’da oturuyoruz. Var mı bize eşlik edicek arkadaş ? 🤗
Merhaba size arkadaşlık edebiliriz benim bebeğim henüz 3 aylık ama 🥰🥰 maalesef çocuklu arkadaşım yok

Herkese merhaba güzel anneler ben de cennet mahallesinde ikamet ediyorum oğlum da 16 aylık. Ben de internette böyle bir grup arayışı içindeyken bu konuyu gördüm ve anladım ki Küçükçekmece için bu arayışta olan birçok anne var. Dilerseniz şöyle yapalım instagramda Küçükçekmece anneleri diye bir sayfa var. O sayfadan iletişim kuralım. Hatta fffunda nın da tavsiyesi üzerine belediyeyle de görüşelim. Ne dersiniz? Görüyorum ki bu bizim ilçemiz için bir eksiklik. Fikrime katılanlar veya ek tavsiyesi olanlar yoruma bekliyorum
merhaba oyun grubunuz varmı acaba bızde katılabılırmıyız?

Back
X