- 1 Aralık 2013
- 2.416
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
Mrblar.28 aylık kızımla gidebilecegimiz Küçükçekmece de anne çocuk oyun grupları için kreş yada anaokulu arıyorum. Önerebileceginiz yer varmı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikizkalpler anaokulu var kucukcekmecede bildiğim.. internetten araştırın istersenizMerhaba bende 23 aylık oğlum için Küçükçekmece de oyun Grubu arıyorum
Merhaba nedir acaba fiyatları bilgi verirmisinizBende Küçükçekmecedeyim. Buralarda pek bulamadım. Çalıştığım için hafta sonu arıyorum. Bakırköy Capacity AVM yanında Atolye Floraya gidiyoruz memnun kaldığımızı söyleyebilirim. Fiyat olarakta güzel. Bunun haricinde Beşyolda Kindyroo var ama biraz pahalı.
Haftada 1 gün saati 50 tlMerhaba nedir acaba fiyatları bilgi verirmisiniz
Merhaba bende yenibosnadayım. Bende böyle bir oyun grubu kurmak istiyorum. Onlar için ne yapabiliriz bilmiyorum. Var mı bir fikriniz??Merhabalar küçükçekmece fevzi cakmak mahallesindeyim 3 yasinda oglum var oyun grubu kurmak istiyorum .
Merhaba. Geçen denen yazanlar olmuş ama yalnızca yazılarda kalmış sanırım.
1,5 yaşında kızım Halkalı’da oturuyoruz. Var mı bize eşlik
Merhaba size arkadaşlık edebiliriz benim bebeğim henüz 3 aylık amaMerhaba. Geçen denen yazanlar olmuş ama yalnızca yazılarda kalmış sanırım.
1,5 yaşında kızım Halkalı’da oturuyoruz. Var mı bize eşlik edicek arkadaş ?![]()
maalesef çocuklu arkadaşım yok
merhaba oyun grubunuz varmı acaba bızde katılabılırmıyız?Herkese merhaba güzel anneler ben de cennet mahallesinde ikamet ediyorum oğlum da 16 aylık. Ben de internette böyle bir grup arayışı içindeyken bu konuyu gördüm ve anladım ki Küçükçekmece için bu arayışta olan birçok anne var. Dilerseniz şöyle yapalım instagramda Küçükçekmece anneleri diye bir sayfa var. O sayfadan iletişim kuralım. Hatta fffunda nın da tavsiyesi üzerine belediyeyle de görüşelim. Ne dersiniz? Görüyorum ki bu bizim ilçemiz için bir eksiklik. Fikrime katılanlar veya ek tavsiyesi olanlar yoruma bekliyorum