Küçük yaşta büyük tecrübeler

• Konu Sahibi jelibon17
evli derken acaba aralarındaki ciddi olaylardan geçmişte ve şimdi yaşadığı olaylarla ilgili.bu devir kimse kimseye birşey yapamaz yaptıramaz ğzınla diyorsun psikolojisi bozuk yaaa neden hala birliktesin ailen vermiyorsa de yol ver gitsinn sen istiyorsan kendi ellerinle kendini uçuruma götürürsün bide evleneceksin onunla yapmaa

• Konu Sahibi jelibon17
Yaşın küçükmüş canım keşke okuluna derslerine ağırlık verseydin..Sevgili için erken değilmi?..Ama olan olmuş artık ,ondan bir an önce kurtul..Ruhunda tamiri imkansız yaralar açmış ve açmayada devam ediyor :teselli: Ailene mutlaka söyle,unutma hiç birşey gizli kalmaz ...Mutlaka öğrenirler ,senden öğrenmeleri daha iyi hem senin için hem ailen için.Seni onlardan başka kim anlayabilir.Eminim onlar saçının teline bile kıyamazken başka biri sana şiddet uyguluyor.Üstelik seviyorum ve beni seviyor dediğin kişi...Sevmiyor seni canım hasta o :teselli:Ve seninde onu sevdiğini zannetmiyorum..Sana zarar veren birini sevebilirmisin senn..Belliki saplantılı biri ve mutlaka tedavi olması gerekiyor...:1no2:Kurtul ondan geleceğine bak,seni hakeden sana zarar vermeyecek birini tercih et.. a.s.

• Konu Sahibi jelibon17
geçekten hiçbirşey anlamdım
2 yıllık bir ilişki evlimisin sevgilimi
daha 17 yaşımdayım diyosun kaç yaşında evlendin evlendiysen :1shok::1shok::1shok:

• Konu Sahibi jelibon17
canım üzgün olabilirsin sert çıkmak istemem ama kardeşimin yaşındasın ve çok garip geldi durumun. 2 yıllık bi ilişki varsa ortada sen 15 indeyken başladın ilişkiye ve sevgilin de 20 yasındaydı öylemi!!! hadi sen ergenliğe adım attın kafan bi dünyalardaydı da 20 yasında bi delikanlı nasıl yakıştırdı kendine seni? valla biz şimdi üniversitedeyiz son sınıftaki biri birinci sınıftan bi kıza bakarken bile bi garip oluyo küçük daha bunlar diye. valla ben kardeşimin öyle büyük biriyle çıktığını duysam bacaklarını kırardım:))
sen asla bunları haketmiyorsun eminim yaşatmasına izin verme! eğer o da seviyorsa seni saçının teline bile kıyamayacaktır.boş tehditlerdir. bi psikologtan yardım alması için konuş istersen.
içini karartma hayatının baharındasın tatlım. beni de yanlış anlama emi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…