Küçük yaşta büyük tecrübeler

J

jelibon17

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi jelibon17
:çok üzgünüm:

bir kız düşünün 17 yaşında,sevgilsi 22 yaşında.öyle bir aşk düşünün ki herşeye göüs gersin,herkezin karşısında dimdik dursun.aile baskısı,tutucu çevre,arkadaş bildiklerinin teker teker sırtından vurması...

herşey düzeldi derken,2 seneliik bir ilişkide erkeğin aşırı kıskançlık yapmaya başlar,kızın annesiyle dışarı çıkmasına bile izin vermez.evde kendisinden habersiz banyoya girmesine yemek yemesine bile tahamul etmemeye başlar.kendinden bile kıskanır kızı kimseler görmesin ister.o kadar abartırki bunu,dışarda kızın yanından erkek geçmesini bile kaldıramaz hale gelir.kız nihayetinde dayanamaz ve ayrılmak istediğini söyler.erkek ikisinide öldürmeye kalkar.kız zor sakinleştirir.kız anlarki artık sevdiğinin ciddi anlamda psikolojik sorunları var.

erkek şiddet kullanmaya başlar kız söz dinlemedikçe.kıza her vurduğunda vurduktan sonra kendisinden defalarca nefret eder ağlar kızın ayaklarına kapanır affetmesi içinn.ama kıskançlığı gözünü bürüdüğünde hiçbirşey göremez.tekrar tekrar aynı şeyler yaşanır.
kız gerek sevgilisinin annesine babasına zarar vermesinden korkmasından gerekse sevdiğine karşı olan aşkından bir türlü ayrılamaz.

paylaşmak istedim arkadaşlar kimseye anlatamadığım birşydi bu.o kız benim.şiddet gören benim.her ağladığımda yastığı yüzüme kapatıp annem duymasın üzülmesin diye içime atan benim.17 yaşındayım,aileme zarar gelmesinden,bana zarar gellmesinden,korkuyorum.kendmden nefret ediyorum bunca yaşadığım şeye rağmen onu sevmeyi bırakamıyorum

• Konu Sahibi jelibon17
neden ailene zarar vermesinden korkuyosunki
merak etme hiçbişe yapamaz cümrü kadar yer yakar öyleleri
anca kendinden acizlere sözünü geçirebilir onlar

• Konu Sahibi jelibon17
sevgılın mı kocan mı anlamadım ??

• Konu Sahibi jelibon17
Allah kolaylık versin

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi jelibon17
offffffffff demek geldi içimden sadece korkma bitanem hiç bişeyden git anlat her şeyii ailene sen küçücük halinle büyü olan sorununa çözüm bulamazsın ama ailen elbette çözüm bulur onlar kılına zarar gelse eminim dünyayı yakar ailene anlat hepsi buu:1hug:

• Konu Sahibi jelibon17
direk ailene anlatmalısın..kimseye bisey yapamaz..

• Konu Sahibi jelibon17
bizi deniyor olabilir sevgilim diyor evli yazıyor profilde anlamadım ama duurum vahim dr gitmesnini önersin

• Konu Sahibi jelibon17
sen korktugun sürece onun kölesi olmak zorundasin herseyine boyun eymek zorundasin...senin kendine aid bir kisiligin yokmu???var sanirim ozaman madem bukadar seye boyun eyiyorsun kücük yasta büyük tecrüberler edine biliyorsun ozaman bu saplanti iliskinin esiri olma derim sana arkadasim...iyi bakalim herseyi yapsin sana dövsün sövsün sen hala sev..bence bu sevgi diil aliskanlik bazen aliskanliklardan vazgecmek insana zor gelir bence sen kolay yolu secmisin ezdiriyorsun kendini..Ailenle konus paylas bu durumu cünki hayatta en cok iyi olmani ailen ister tek destekte aileden görürsün

• Konu Sahibi jelibon17
cnm benim sanki beni anlattin 17 yasindasin ve 22 yasinda olan bi sevgilin var ustelik 2 senelik bi iliski ayni ben , ama allah korusun cnm ben bunlari yasamiorum seni cok iyi anlayamam belki ama boyle bi insanla nereye kdr devam edebilirsinki eger gercekten ayrilmak istiosan ailenden fln yardim iste korkuorum kotu bsy yapmasindan fln de. yanliz basedebilecegini sanmiourm

• Konu Sahibi jelibon17
tatlım korkma ailene anlat durumu tek başına başa çıkamazsın belliki sorunlu biri eğer ilişkiye devam edersen o zaman sana daha fazla zarar verebilir ve sen ailenden yardım istemekte geç kalmış olabilirsin o zaman.emin ol ki ailen sana yardımcı olacaktır...

• Konu Sahibi jelibon17
baban sana bi kere vurdu mu?
hatta git direk babana söle .. neden korkuyorsun? babaın sana ayacağı bir gecelik dayak bile tüm bunlardan ii değil mi? hemde bu yükten kurtulmuş olursun...kuzum daha 17 yaşındasın ya.. senin içinde çok kötü olur ilerde.. ailene aç.. bi mektup yaz babana ver.. bişeyler yap..

• Konu Sahibi jelibon17
hemen ailene söylemelisin. erkek arkadaşın normal değil. bir gün o sana yine şiddet uyguladığın da elinde kalmayacağın ne malüm. baksana ikimizi de öldürmeye kalktı, diyorsun. hatta bu durumda ailenle beraber ,g,idip polise şikayette bulunmalısınız.... ortada çok büyük bir suç var. ne demek ikinizi de öldürmeye kalktı.... hemen ailene haber ver. bu adamı nasıl hala sevebiliyorsun. mazoist misin...acı çekmek,dayak yemek, öldürülmeye kalkılman ,seni mutlu mu ediyor. yaşın çok küçük. bunları tek başına kaldıramazsın. ailene mutlaka anlat.... hemen. başına daha kötü şeyler gelmeden.... .

• Konu Sahibi jelibon17
bende ailene anlatman taraftarıyım ayrıca zarar falan veremez o kadar kolay değil ailene söyle eğer seni gerçekten ailene zarar vermekle tehdit ederse babana söylersin birlikte gider cumhuriyet başsavcılığına şikayette bulunursun korkacak bişey yok sen korktukça senin korkularını kullanır haberin olsun bence seviyorum laflarını bırak bir an önce kurtulmaya bak

• Konu Sahibi jelibon17
bence gidip ailenle konuşmalısın.allah korusun böyle kişiliğe sahip biriyle evlenirsen ömür boyu sevgilinin gözü döndükçe dayak mı yiyeceksin? canın annenle gezmek istediğinde ondan izin mi alacaksın? ailen sana vurmamışken elin herifi sürekli seni dövecek ve sende hep susacak mısın? bunlardan keyif almıyorsun herhalde. öyleyse git ve ailenle konuş..bu kişiden de ayrıl.hiç kimse sana birşey yapamaz merak etme arkanda koskoca aileni bulacaksın. kendisini öldürmekten falan bahsederse de korkma birşey yapamazlar...

• Konu Sahibi jelibon17

bence de konuşmaya çekiniyorsan herşeyi nasıl biz yazarak anlattın onlara da herşeyi anlatan bir mektup yazabilirsin...

• Konu Sahibi jelibon17
Gülüm bebegim daha 17 yasinda bütün bunlari sen mi yasiyorsun?
Ah be güzelim, keske biraz daha bekleseydiniz, bu yasta insan evli olur mu.
Ailene zarar veremez. Dag basi mi orasi.
Esini psikolojik yardim almasi icin ikna et.
Aksi takdirde kaldiramayacagini söyle.
Ve ailene kesinlikle bildir bunu.
Sana siddet uyguluyor bu cocuk, normal degil bu.
Lütfen ablacim.
Lütfen aileni haberdar et bu konudan, yoksa Allah korusun sana birsey yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…