Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Küçük ve ilginç bir test,mutlaka deneyin
- Konu Sahibi bebiskom
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Ağustos 2009
- 690
- 487
- 333
yahu iki yöne de dönüyooorrrr. 30 saniye o tarafa, sonraki 30 saniye de öteki tarafa dönüyor. İkisini de gördüm diye kendinizi dahi sanmayın, demek ki 30 saniyeden daha uzun bi süre bakmışsınız sadece.
30 saniyede bir değişmiyor ama yönü bilmiyorumkismile yani ben her iki yöne de değişimini 4 ya da 5 saniye aralıkla görebiliyorum dediğim gibi gölgesine bakın o hep aynı yönde devam ediyor, ne tarafa döndüğünü görmek isterseniz o tarafa dönüyor resim bilmiyorumkismile
- 19 Mayıs 2010
- 1.366
- 8
- 116
isin en enteresan yanida ne biliyomusunuz bu donen kadina iki kisi birden bakin birkac dk ozaman dahada sasiracaksiniz
ben hala sasiriyorum
esimle ayni anda bakiyoruz ben saga derken esim sola diyo ben simdi sola diyorum o zaten sola donuyodu diyo biraz sonra esim saga dondu diyo ben hala solda diyorum ve kavga ediyoruz:)
aile saadetimiz bozulacak:))
ben hala sasiriyorum
esimle ayni anda bakiyoruz ben saga derken esim sola diyo ben simdi sola diyorum o zaten sola donuyodu diyo biraz sonra esim saga dondu diyo ben hala solda diyorum ve kavga ediyoruz:)
isin en enteresan yanida ne biliyomusunuz bu donen kadina iki kisi birden bakin birkac dk ozaman dahada sasiracaksiniz
ben hala sasiriyorum
daha önce görmüştüm bu testi.
biz de ablam ben ve babam aynı anda bakmıştık. babam ve ben aynı yönde görürken ablam diğer tarafa dönüyor diyordu biz şimdi yön değiştirdi dediğimizde ablam da yön değiştirdi diyordu hiç aynı yöne dönerken göremedik birlikte
şimdi yine baktım yine iki yöne de dönüyor.