• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük ve ilginç bir test,mutlaka deneyin

bunun dahilikle ilgisi yok iki tarafada dönüyor bunu herkes görür inandırıcı değil bence

evet hem sağa hem sola dönüyor her baktığımda başka tarafa

bak ben bu testi ikinciye görüyorum başka bi bölümdede vardı inanılması hayret ama ikisinde de iki yönede gördüm var bende bişi ehüm ehümguclubacismile

Gerçekten de ilginç bir test...Hepimiz de dahi miyiz acaba ? :) Kesinlikle ya göz aldanması var ya da sahiden de bizden değil iki yöne de dönüyor...

Açıkçası bana doğru gibi geldi...Çünkü ben saniyesine sağa ve sola döndürebiliyorum...Beyinle alakalı bişey olmalı...Sağa dönmesini istediğimde sağ tarafa sola dönmesini istediğimde sol tarafa doğru dönüyor...Uzun ve kısa aralıklarlada bunu sağlayabiliyorum...

bende her kafami cevirip tekrar baktigimda degismis gordum demekki bi sure saga bi sure sonra sola dogru donuyo

Gölgesine bakınca daha rahat ayırt edebilirsunuz iki yöne de dönebiliyor ya da ben öyle görüyorum.

Bu test uyduruk bence.ilk sayfada bi arkadaşın da dediği gibi, 30 saniyede bir dönüş yönü değişiyor. Kim hangi 30 saniyelik grupta yakalarsa o gruptayım sanıyor.

bi sağa bi sola dönüyo bu herkeste öyle görüyo zaten hem sağ beynini hem sol beynini kulanan insanlar iki eliylede rahat yazı yazabiliyor diye biliyorum ben yazamıyorum nolcak şimdi saçma :hulya:

Back