KÜÇÜK ve İLGİNÇ BİR TEST MUTLAKA DENEYİN

bende sadece sola döndüğünü görüyorum.diğer tarafa çeviremedim şu kızı ya

ben ilk önce saat'in tersine göre gördüm, sonra alttaki yaziya baktim
ve tekrar resime bakinca saat yönünde dönüyordu..

önce hep aynı yöne döndü yazıyı okurken dikkatimmi dağıldı bilmem ama ters yöne dönmeye başladı. galiba dikkatsiz olursam dahi oluyorum . yada onun gibi bişey : )

sağa doğru döndü bende iki tarafada dönsün die uğraştım ama olmadıı

Kizlar ben birde teyit ettim,önce saat yönünde dönüyordu sonra diger yöne dönmeye basladi yanimda biri vardi benimle birlikte bakti ama o yön degistigini görmedi kim akilli oluyor simdiiiii?

ben önce saat yönünde döndüğünü gördüm sonra bir baktım diğer tarafa da döndü çok şaşırdım...

Her Iki Yönede Dönüyor Bu Yani Ben Zeki Birimiyim Demek Sacma Geldi Bana

ay hipnonitize gibi ,bir sey bu iki taraflıda dönüyor ama bir bakmısınız kendinizi kaptırmısınız

Önce saat yönünde sonra tarsinde döndü kız. Size tavsiyem dikkatli bakın döneceğine inanın ve kızın yere değen ayağına dikkatli bakın. eee şimdi ben zekiiiiimiyim. zekiyim dimi sırnaşık şeysırnaşık şey

ilk sola dönüyo belli bi noktadan sonra sağa her iki yöne döndüğünü gördüm kızlar dikkatli bakın....

sürekli bakınca gözünüzü kırpmadan sola dönüyor bi alt yazıları sonuna kadar okuyayım dedim sağa döndü yani her gözümü kaçırışımda dönme yönü değişiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…