KÜÇÜK ve İLGİNÇ BİR TEST MUTLAKA DENEYİN

bendede 2 yöne döndü önce sola sonra sağa zekama güveniyorum ama bence bi göz yanılması fala olablir

bana bunun aynısı facebook ta da gelmişti. orda devamlı bi tarafa dönüyordu çok uğraştım ama diğer tarafa kesinlikle döndüremedim yani öyle göremedim. ama sanırım burdaki bozulmuş bi sağa bi sola dönüp duruyo. sanırım bunda bi bozukluk var..

Ben Iki Tarafli Gormeyi Basardim Bayanin Ayak Bolgesine Cok Dikkatli Bakacak Olursaniz Sizde Farkedeceksiniz Ki Foto Yon Degistiriyor Sagdan Sola Giderken Sagdan Sola Gidiyor Ukalalik Gibi Olmasin Amma Deneyin Derim Sizde Farkedeceksiniz

Ozellikle Yere Basan Ayaga Adapte Olun Eminim Sizde Goreceksiniz Ama Degistigini Gormek Icin Biraz Beklemeniz Gerekiyor

gerçekten iki yöne de dönuyor.ben öyle gordüm yanı çok mu zeki oluyorum.ikizler burcuyum okadar olsun artık

evet bende iki tarafa döndüğünü gördüm zeki bir kadın olduğumu biliyordum zaten bu testlede kanıtlamış oldum

ıkı tarafa da donuyo arkadaslar cok uzunca bı sure ızlemek gerekıyo cunku once sag ayagını kaldırıp sol ayagı uzerınde donerken sonrasında tam tersıne donuyor bıraz dıkkatlı ve uzunca ızlemek gerekır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…