- 10 Nisan 2019
- 162
- 78
- 98
- 26
- Konu Sahibi xxrockgirlsx
Merhaba arkadaşlar ben 20 yaşında genç bir kızım. Yaşım böyle bir sorun için çok küçük farkındayım bu yüzden şaşkınım. Öncelikle şunu belirteyim öyle tamamen altıma kaçırma gibi bir durum söz konusu değil. Bunu ilk olarak bir kaç ay önce fark ettim ip atlıyordum. Böyle ufak bir damla sızıyor gibi oldu ama ip atladıkça hopladıkça da acayip bir rahatsızlık söz konusu oldu sıkışmışım heran patlayacak gibi hissettim. Çok üzerinde durmak istemedim. Sonra bir iki kere daha hissettim. Şimdi yeniden zumba dersinde hissetmeye başladım ama ilk derse başladığım zamanlarda yoktu sonradan olmaya başladı. Çok fazla havaya zıplama hareketleri yapıyorduk bu durum beni o kadar rahatsız etti ki dersi bıraktım. Şuan başka bir spora yazıldım. Ancak onda yaptığımız ufak bir hoplama hareketinde bile aynı rahatsızlık devam etmekte. Benim anlamadığım vajinal kaslarımı bu kadar güçsüz kılacak ne yaptım bilmiyorum. Bu arada bir bağlantısı var mıdır bilmiyorum ama bakire değilim 7 ay önce girdim ilk defa ilişkiye. Ama ondan sonra da düzenli bir cinsel hayatım olmadı zaten. İki elin parmaklarını geçmez ilişkiye girme sayım. Bir kaç ayda bir yani. Bu durum için kegel egzersizden başka yapılabilecek bir şey var mıdır? Ya da bu durum normal midir? Bilmiyorum. Neden olmuş olabileceği hakkında bir bilgi sahibi olan birileri varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz?