• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük siyah noktalar

Nyx8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
91
0
36
Ankara
kızlar bacaklarımda siyah küçük noktacıklar var batık mı bilmiyorum sanki tüylerim yeni çıkacakmış gibi gözüküyor ama uzamıyorlar bu yüzden alamıyorumda jiletde denedim ama geçmediler napmam lazım? senağlama

ewet benim bacaklarımdada var aldıktan sonra uzamaya basladıklarında cıkıo mafoldumben ama kese biraz işime yaradı genede kurtulamadım bi bilen varsa yardım etsin lütfensenağlama

batık anladığım kadarıyla... kese yapın mutlaka... duştan sonra da hafifçe sıkın, sivilce sıkar gibi... eğer içinde kıl uzamaya başlamışsa onunla birlikte çıkar...
evet kulağa iğrenç geliyor farkındayım ama gerçek bunlar :bbo:

epilasyon göre göre zayıflamış kıllar dönünce öyle benekler çıkar. ama jiletle geçmesi lazım. cımbızla da üs tderiyi kazıyıp alabilirsin.

batık anladığım kadarıyla... kese yapın mutlaka... duştan sonra da hafifçe sıkın, sivilce sıkar gibi... eğer içinde kıl uzamaya başlamışsa onunla birlikte çıkar...
evet kulağa iğrenç geliyor farkındayım ama gerçek bunlar :bbo:

normal batık gibi değil yani içe doğru uzama faln yok bi kaç tanesini temizledim ama zor oluyor ve bi iki tane de değil bi sürü çıkanlarda burundaki siyah noktalar kadar küçük yani sanki sadece kökleri var ama uzamamış gibi yaa...

tüy azaltıcı kullanıyormusun?
hayır kullanmıyorum

epilasyon göre göre zayıflamış kıllar dönünce öyle benekler çıkar. ama jiletle geçmesi lazım. cımbızla da üs tderiyi kazıyıp alabilirsin.

jileti bi çok kez yaptım ancak bi işe yaramadı cımbızlada denedim hep bacaklarım yara oldu iz kaldı... mafoldumben

aynı sorun bendede var sıkıyorum ama geçmiyor hiçbir şekilde uzamak bildiğmiz siyah nokta gibi kalıyor öyle...jilet bendede işe yaramadı...kesede yapıyorum ama sonuç alamadımakannehir

nyx8 ve kirazsapı aynı sorun bende de var deli olucam her banyodan sonra kese yapıyorumm olmuyor...sıktırınca içinden böyle küçücük bir süyah nokta çıkıyor. her iki bacağımda da var hem de bir sürü cımbızlada alınmıyor ağdaylada geçmiyor. özellikle kışın uzattım hani belki ötekiler gibi uzar diye hiçbişekilde geçmiyor

nyx8 ve kirazsapı aynı sorun bende de var deli olucam her banyodan sonra kese yapıyorumm olmuyor...sıktırınca içinden böyle küçücük bir süyah nokta çıkıyor. her iki bacağımda da var hem de bir sürü cımbızlada alınmıyor ağdaylada geçmiyor. özellikle kışın uzattım hani belki ötekiler gibi uzar diye hiçbişekilde geçmiyor

aynen canım bendede hatta geçen kış 2 ay hiç almadım tüylerimi hep kese yaptım sıktım hani yaza girerken bir ağda yaparım sonra kurtulurum diye ala şma düzelmedi hala aynııııkötükedihüso

o dedikleriniz illetyus noktalar bendede bi sürü var dizlerimin alt kısmında uzayın baş belaları diyorum uzamada yok ordaki kıllar iptal sanki nokta tıkamış kıl çıkmıyo.içindende kıl çıkmıyo sıksam.bol kese sürekli ama her duşta banyoda hamamda.nemlendirici sürün bide kuru cilt yapar.bide o noktaları lazer geçiriyo falan yazıyolardı bu forumda açıkçası ben hamileyim eğilemiyorumki kese yapayım şimdilik yaşıyorum o noktalarla.şu veleti doğurayım doğru ya lazer ya iğneli :)

Makinayla aliyorsaniz makina çok siyah nokta yapiyor.
Agdayla yapincada oluyor, fakat makinadaki gibi çok ve belirgin olmuyor.

evet bendede makina yüzünden oldu önceden hiç yoktu ama iki senedir sürekli ağda yapıyorum kurtulamadım yaaaa

ağda bana göre deil ben hep makine kullanıorum ama kabak lifi kesesi işe yarr mı? sally hansen siyah noktaları kapatır mı? kızlar napıcaz yaa... ben beyaz tenliyim çok belli oluyor şort falan giymek istiyorum oufff...

tüy sarartıcı öneririm tüm bacağa uygula hem zararsız hemde acayip derecede sivilce ve siyah nokta yok ediyo ayrıca güçlü bi antiseptik:1closedeyes:

kızlar aynı sorunu bende yasıyordum... size çözümünü söliim.. Epilasyondan 2 saat önce duşa girin ve body scrub kullanın body-shop'ın hindistan cevizlisini tavsie ederimm. Body scrub zarar vermeden cilt üstündeki ölü deri ve kalıntıları temizler. O küçük nokta şeklindekilerde kısmen yokolur. 2 saat sonrasında ağda yapın yada makine kullanıyorsanız onla alın tüyleri. Ancak ağda yaparken dikkat etmeniz gerekn nokta tüylerin uzama yönünde sürüp ters yönde cekmek. Roll-on ağdalar kısaları almakta daha başarılı. Epilasyon işiniz bittikten sonra bebek yağı sürün zaman kaybetmeden... Farkı göreceksiniz...

kızlar aynı sorunu bende yasıyordum... size çözümünü söliim.. Epilasyondan 2 saat önce duşa girin ve body scrub kullanın body-shop'ın hindistan cevizlisini tavsie ederimm. Body scrub zarar vermeden cilt üstündeki ölü deri ve kalıntıları temizler. O küçük nokta şeklindekilerde kısmen yokolur. 2 saat sonrasında ağda yapın yada makine kullanıyorsanız onla alın tüyleri. Ancak ağda yaparken dikkat etmeniz gerekn nokta tüylerin uzama yönünde sürüp ters yönde cekmek. Roll-on ağdalar kısaları almakta daha başarılı. Epilasyon işiniz bittikten sonra bebek yağı sürün zaman kaybetmeden... Farkı göreceksiniz...

sivilce gibi sıktım onları bööle çıktılar küçük siyah noktalar sendeki de öyle miydi?

Back