- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 36
-
- Konu Sahibi Kelebek_10
ayy çok teşekkür ederim çok mutlu oldumÇok beğendim, çok ferah ve huzurlu güle güle oturun..
çok güzel maşallah güle güle sağlıcakla oturun... ama keşke L tipi koltuk alsaydınız alanınız daha ferah olurdu...kızlar buda benim oturma odam küçük ama bize yetiyor inşlh beğenirsiniz
çok teşekkür ederim canım artemis dilek halı yazıyor altında çok sevindim beğendiğineCok ama cok begendim tatlim tertemiz mis gibi hersey özellikle halini ve aksesurlarini cok begendim insallah evinin diger odalarini da bizimle paylasirsin bu arada halinin markasini ogrenebilir miyim canim simdiden teşekkür ederim
canım ltipi koltuk hiç düşünmedik evlenirken eşimde hiç istemedi misafir geldiğinde zor oluyor diyeçok güzel maşallah güle güle sağlıcakla oturun... ama keşke L tipi koltuk alsaydınız alanınız daha ferah olurdu...
aminn teşekkür ederim canım Rabbim hepimize sağlıklar huzurlar versincanım zevkli bir dekor.Allah sağlıkla oturmanızı nasip etsin.
canım bende ilk öyle düşünmüştüm ev aldım ve eski koltukalrım yeni evime büyük geldi ve evim toplamda 72 metrekare mecbur alayım dedim ve süper oldu ve rahat oluyor misafir geldiginde olsun senin böylede cok güzel güle güle kullanann...canım ltipi koltuk hiç düşünmedik evlenirken eşimde hiç istemedi misafir geldiğinde zor oluyor diye
çok teşekkür ediyorum canım çok sağol güzel dileklerin içincanım bende ilk öyle düşünmüştüm ev aldım ve eski koltukalrım yeni evime büyük geldi ve evim toplamda 72 metrekare mecbur alayım dedim ve süper oldu ve rahat oluyor misafir geldiginde olsun senin böylede cok güzel güle güle kullanann...
ayy canım öyle aslında ama odam küçük ortaya koysam geçecek yer kalmıyor sonra eşimde rahat etmek istiyor böyle buldum bende çözümünüAksesuarlar, renk uyumları falan harika. Gözüme takılan bir tek berjerlerin arasındaki sehpa oldu, oraya biraz büyük kaldı o sanki. Onun dışında herşey çok güzel, güle güle oturun :)
ayy canım öyle aslında ama odam küçük ortaya koysam geçecek yer kalmıyor sonra eşimde rahat etmek istiyor böyle buldum bende çözümünü
canım tayin durumumuz var eğer olursa gittiğimiz yerde büyük bir ev tutmayı istiyorum ozaman özgürce hareket edebilirmFarkettim, ilk ortaya alsan onu dicektim sonra baktım çok daralır yine en iyi çözümü bulmuşsun. Belki ilerde daha küçük bi sehpa koyarsın oraya :)
ferah güzel bir oturma odası onun dışında ben en çok pencerelerini beğendim tek kanat açılması çok güzel temizliği çok kolay oluyordur güle güle oturunkızlar buda benim oturma odam küçük ama bize yetiyor inşlh beğenirsiniz
canım bilmiyorumki kiracıyız biz evde kreme dönük bir renk kumsal beji olabilirBirde duvar renginiz tam olarak ne, bende evimi boyatıcam da yakın zamanda :)