küçük sıcak oturma odam :)

ferah güzel bir oturma odası onun dışında ben en çok pencerelerini beğendim tek kanat açılması çok güzel temizliği çok kolay oluyordur güle güle oturun
ferah güzel bir oturma odası onun dışında ben en çok pencerelerini beğendim tek kanat açılması çok güzel temizliği çok kolay oluyordur güle güle oturun
evet kolay oluyor ama ben camlarımı pek sevmiyorum dşarısı hiç görünmüyor oturduğun yerden yere kadar olsaydı daha iyi olurdu

Merhaba,
Aydınlık ve huzur veren bir havası var odanızın, renklerin hepsi bir bütün :KK68:

Fotoğrafta göremedim, güzel bir avizeyle odayı daha şık hale getirebilirsiniz.
Bir de örtüsüz bibloların süslerin altı çok boş göründü gözüme. :KK23:En azından şu camlı kısımdakilerin altına ufak bir parça atarsanız daha hoş görünür diye düşünüyorum.

Güzel günlerde mutlulukla kullanın inşaallah :KK54:
canım teşekkür ederim güzel dileklerin için avizem yok buarada canım örtü kullanmıyorum böyle daha güzel geliyor gözüme ne bileyim :)

kızlar buda benim oturma odam küçük ama bize yetiyor inşlh beğenirsiniz

Halınız dışında beğendim odayı , halınız çirkin diye değil de çok sık karşılaştığım renkler çok sık kullanılan desenler o nedenle pek sevmiyorum bu tip halıları. Güle güle oturun sıcak olmuş bence de :) aksesuarlarınız çok hoş özellikle. Neyse benim asıl yazma sebebim odanızın boyutu ile alakalı. Bence küçük değil öyle düşünmeyin , benim salonuma imkanı yok ki sizin eşyalarınız sığsın :-) 3lü koltuğum var oturma takımı falan almamıştım zaten. O da sağolsun her eve sığıyor

Halınız dışında beğendim odayı , halınız çirkin diye değil de çok sık karşılaştığım renkler çok sık kullanılan desenler o nedenle pek sevmiyorum bu tip halıları. Güle güle oturun sıcak olmuş bence de :) aksesuarlarınız çok hoş özellikle. Neyse benim asıl yazma sebebim odanızın boyutu ile alakalı. Bence küçük değil öyle düşünmeyin , benim salonuma imkanı yok ki sizin eşyalarınız sığsın :-) 3lü koltuğum var oturma takımı falan almamıştım zaten. O da sağolsun her eve sığıyor
teşekkür ederim canım

küçük canım ya iki kişiyiz ama bize dar geliyor kolonlar var odada iki taraflı süs eşyalarını seviyorum daha yaşanılır kılıyorlar evi bence
sizin oda da bizimkine benziyor sanki bizim de oturma odası dar uzun, koltuklar odayı kaplıyor. diğer odalar büyük ama en çok oturma odasını seviyorum çünkü temizliği daha kolay oluyor :)

X