• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük şehirde yaşamasına rağmen aileden ayrı ev tutmak ?!!

Manolyalale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
1.239
866
73
Merhaba kızlar küçük bir şehirde yaşamasına rağmen ki bu şehir bayağı küçük yani tek vasıta ile 20 dakika her yer öyle söyleyeyim ayrı eve çıkan bir erkeğin amacı ne olabilir sürekli kalma durumu da yokmus ara ara gidiyormus falan bu durum bana pek iç açıcı gelmedi siz ne düşünüyorsunuz cevaplarsanız sevinirim

Merhaba kızlar küçük bir şehirde yaşamasına rağmen ki bu şehir bayağı küçük yani tek vasıta ile 20 dakika her yer öyle söyleyeyim ayrı eve çıkan bir erkeğin amacı ne olabilir sürekli kalma durumu da yokmus ara ara gidiyormus falan bu durum bana pek iç açıcı gelmedi siz ne düşünüyorsunuz cevaplarsanız sevinirim

ABD ve batı Avrupa’da 30 yaşına gelip hala ailesiyle yaşayan insanların garip ve başarısız (loser) oldukları ve utanılacak bir şey yaptıkları düşüncesi oldukça yaygın. Belki bahsettiğiniz kişi de bu mentalitede biridir.

bir arkadaşım vardı

ailesinin iki alt sokağına taşındı, 4+1 ev aldı ve yerleşti kendince

herkes bekar adam 4+1 evi ne yapacak vs demişti

sonra evlendi o evde oturdu vs

kimse ailesi ile oturmak zorunluluğunda değil ki

hatta mümkünse oturmasın bağımsız olmayı öğrensin

bu arada bir yakınım bayan da ayrı eve çıktı ama yine annesine sık sık gidip kalıyor

ilk yıl geçiş süreci hasta oldu anne canı sıkıldı anne

bu süreci evlenmeden atlatması için ayrı ev olumlu

evli olmasam kadın halimle ben de atrı eve çıkmak isterdim küçük şehirde, canı öyle istemiştir öküz altında buzağı aramaya gerek yok

bir arkadaşım vardı

ailesinin iki alt sokağına taşındı, 4+1 ev aldı ve yerleşti kendince

herkes bekar adam 4+1 evi ne yapacak vs demişti

sonra evlendi o evde oturdu vs

kimse ailesi ile oturmak zorunluluğunda değil ki

hatta mümkünse oturmasın bağımsız olmayı öğrensin

bu arada bir yakınım bayan da ayrı eve çıktı ama yine annesine sık sık gidip kalıyor

ilk yıl geçiş süreci hasta oldu anne canı sıkıldı anne

bu süreci evlenmeden atlatması için ayrı ev olumlu
4+1 nasıl temizlemiş ki adam? Benim bir önceki evim 3+ 1 di, şimdi ki 2+1 sanki temizlik işi %50 kolayladı gibi geliyor :D

4+1 nasıl temizlemiş ki adam? Benim bir önceki evim 3+ 1 di, şimdi ki 2+1 sanki temizlik işi %50 kolayladı gibi geliyor :KK70:

yardımcı kadın geliyordur, onu bilmiyorum ama başka arkadaşlar vardı onlara gelirdi haftada bir temizlikçi

yani maddi durumu iyi bir arkadaş

o ev vs de cidden pahalı idi

bende ekonomik bağımsızlığımı elime almışım işimde var evli olmasam bende çıkarım ayrı eve. aileyle oturmak bi yere kadar özellikle şahıs erkekse çıkmasından daha doğal bir şey yok. sadece kız atmak için koskoca ev tutulup masraf edilmez diye düşünüyorum heryerde günlük evler var artık. duyuyoruz.

aaa tam evlenmelik yaşmış. Millet de ne karışıyor ki o zaman, bekar adam ne yapacak vs diye. Varmış bi planı işte.

Hep kıskançlık bunlar :KK70:

aman işte at gözlüğü ile bakıyoruz ya hayata

anasının dizinin dibinde otursun, anası hizmetçi modunda yemek yapsın, ütü yapsın, sırtına bez koysun

yani klasik bir arada yaşama beklentisi

Evli olmasam bende ayni evde kalmak istemezdim.ailem buna izin veremeyeceginden yakin bi sehire tayinimi isterdim;)

Benim bir tanidigim kucucuk bir sehirde sirf kizlarla rahat takilabilmek icin ev tuttu. Biriyle bulusacagi zaman o evi kullaniyor.
Kendi ayaklari uzerinde durmak icin ev tutsaydi hep o evde kalirdi. Arada gidip gelmek nedir Behlul’un taş evi gibi.

Back