• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Mucizeler Dükkanı - Debbie Macomber

Camenta

♫ ♪ ♥ ♫ ♪ ♥
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
2.192
18
66
Diğer
Kitapları bütün dünyada 140 milyondan fazla satan ve birçok dile çevrilen Debbie Macomber, yürek ısıtan romanlarıyla şimdi de Türkiye'de..

"Artık o eski tasasız kız değilim. Yaşadığım her günün değerini biliyorum. Çünkü hayatın ne kadar değerli olduğunu öğrendim... Hiçbir şeyi, özellikle de hayatı hafife almaz oldum. Artık hiçbir günümü boşa geçirmiyorum. Çektiğim acıların karşılıklarının olduğunu öğrendim..."

Hayatın içinden dört güçlü kadın...
Küçük mucizeler, büyük umutlar
Ve dostluğun iyileştirici gücüne dair sımsıcak bir hikâye...
Bu kitapta mutlaka kendinizden bir şeyler bulacaksınız!

Yazar:Debbie Macomber
Çevirmen:Ozan Aydın

Sayfa Sayısı: 480

Yayınevi: Martı Yayınları

Bu kitaba bayıldım ne diyeyim, muhteşemdi, aslında olayları sıradan gibi ama hikayedeki sıcaklık, samimiyet, duyguların aktarlışı güzel, yazarın kaleminde sıcacık birşeyler varmış gibi. Birbirinden farklı hayatları olan dört kadının örgü kursunda çakışan hayatları ve birbirlerinin hayatlarına dahil oluşları, kişisel serüvenleri güzel bir dille anlatılmış, kesinlikle tavsiye ediyorum.

dün aldım kapağı beni etkiledi çok hoş. bi oturdum okumaya baktım iki saat geçmiş. hikayeler basit ama sürüklüyo sıkılmıyorsunuz tavsiye ederim.

çok güzel bir kitap.gerçekten her insanın içinde bulacağı şeyler var.ben tüp bebek tedavisi gördüm ve kitaptda bir bayanda aynı yaşadığım süreçleri geçniş .çok etkilenmiştim sürükleyici sıradan aama sımsıcak bir öyküsü olan kitabı şiddetle tavsiye ederim.

Çok harika bir kitap kesinlikle tavsiye ediyorum kendinizden birşeyler buluyorsunuz her sayfada.Ben şimdi bir yumak mutluluk'a geçtim o da bu kitabın devamı onuda tavsiye ediyorum..

2 gün önce kitap alırken bakmıştım vazgeçip yerine başka kitap aldım yorumları okuyunca pişman oldum şimdi geri bıraktığıma

Bi arkadaşımın tavsiyesiyle gidip aldım kitabı.
İykide gidip almışım o gün kitabı.. :16:

Lydia,Jacqueline,Carol, ve tabiki Alıx 4 kadının müthiş hikayeleri ve ortak noktaları

Ve tabiki Tammie Lee :16::16: Benim favori karakterim:16:

İçeriginden bahsetmiycem ama kesinlikle okuyun çok çok eglenceli Kesinlikle kendinizden bişeyler bulacaksınız :12:

Son düzenleme:
Back