Küçük meme ile barışık olmak

nazlimmm086

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2008
54
19
Küçük memeleri ile barışık olan kızlar, desteğinizi bekliyorum çünkü artık benimde barışık olmam lazım gelişme çağımdan beri ileride çocuk sahibi olduktan sonra yaptırırım elbet diye kendimi avuttum durdum, şimdi çocuğumu büyüttüm maddi açıdan yaptırabilecek durumdayım ama eşim asla kabul etmiyor ben seni böyle seviyorum diyor sağolsun kocacım ama gelgelelim ben sevmiyorum napıcam ya, pandemi döneminde hazır evdeyken yaptıralım evde iyileşirim dedim, eğer yaptırırsan boşanırım diyor, akıl al
ır gibi değil. Ya diyorum destekli takıyorum ya farzetki içine takıcam, dıştan normal çamaşır giyicem. Yok asla diyor. Bu arada 80b kullanıyorum destekli ama 3 te 2 si destek tabi . Artık kendimle barışmayı öğrenmem lazım. Küçük memeleri ile özgüveni yüksek kızlardan tavsiye bekliyorum.

Bence küçük meme çok çok iyi büyük olmasından. Bi kere hiç straplez giyemedim, sütyen bulamıyorum, bulduklarım yanlardan taşıyo. Askısız sütyen takıyolar mesela o da olmuyo. Yazın altlar pişik oluyo terden o ayrı dert. Baya kilolu gösteriyor yani bunlar ilk akla gelenler. Bayılıyorum minik göğüslü kadınlara sonuçta destekle çözülüyor ama iri olunca küçültmek zor. Kıymetini bil derim

Al sana 40 yasinda hic memesi yokken silikon taktirip hayatinin hatasini yaoan birinden tavsiye...kocanı dinle yaptirma...emin ol kucuk memeli olmak buyuk memeli olup sagliksiz olmaktan iyidir.9 ay once yaptirdim 9 aydir aci cekiyorum bll diye bir hastalik var arastir eminim vazgececeksin...memelerini sev kendini sev vucudunun dogasiyla oynama...

Desene büyükler küçüğe, küçükler büyüğe hevesli insanoğlu hiç mi bişey den memnun olmaz arkadaş, yavaş yavaş yeni karar aldım gibi galiba bırakıcam destekliyi, yok yani napayım Allah az vermiş . Biraz daha özgüven kazanabilirsem...

Özgüvenin sağliğin olsun...her sabah kalktiginda derin nefes alabilmek olsun.bak biz alamiyoruz

Çok geçmiş olsun kısa zamanda şifa bul inşallah, iyileşme süreci korkuyordu beni de...

80b destekli giyebiliyorsaniz gogsunuz var. bu ameliyati olmayin. cok genis kapsamli sorunlar getirebilecek bir ameliyat bu. ben ergenlik caginda bir degisiklik yasamadim. doktorumun bastan asagi yalan bilgiler vermesinden dolayi bu ameliyati oldum. sikinti yasiyorum. bu ameliyati olmayin.

9 ay önce taktirdim 7 aydir acı çekiyorum.bu ameliyati yaptirmayin inanin bize dua edeceksiniz..bizi aydinlatan olmadi bakım biz acik acik konusuyoruz.hersey tozpembe degilll...neticeleri ağır olabiliyor.bu riske girmeyin

Ben burayı kaçırmışım 80 bedene kucukmu diyorsunuz benim gibi 70 beden olsanız neyapardiniz valla ne diyim Allah gözünüzü doyursun

85D kalıp kullanıyorum, balensiz çamaşır kullanamıyorum, sırtım ağrıyor, sürekli aşağı bakıyorlar ileride daha da kötü olacaklar. Ben hayatım boyunca sutyensiz yatağa bile giremedim çünlü rahatsız ediyorlar. Küçüğün görselini kurtarmanın yolu var ama büyüğün hiç çaresi yok. Evde sutyensiz dolaşabilmenin tadını çıkarın.

Ayy ne guzel kucuk gogus.Ben de kucultmek istiyorum.Bence kendinizi sevin.Buyuk olmasi daha buyuk sorun.Sutyen bulamamak,sutyen aski izleri zamanla,sirt agrilari.kamburluk,terleyince pisikler,spor yapamamak,giysi bulamamak anacim buyuk ggsun sorunlari bir suru.Ben soyleyim sana..

Fark ettiyseniz çoğu mankenlerin memeleri küçük. 75 falan hatta. Ben de küçük memeliyim ilk başlarda kafaya takardım ama şuan baktığımda regli döneminde yeterince şişiyor ayrica çocuk olduktan sonra da büyük meme gibi sarkma ihtimali yok tabi biraz kas egzersiziyle. Ablamlarin büyük ve af edersiniz göbeğe kadar iniyor. Bence küçük meme artık silikonla 90 95 yapılan memelere kıyasen daha çok tercih ediliyoe

Desteksiz Seksen kullanıyorum .memem küçük gruba giriyor. Bence çoh hoj

Küçük her zaman büyükten iyidir bence, hem küçük olursa sarkma olmaz. Küçük göğüsü büyük göstermek mümkün destekli sutyenle vb ama büyüğe çare yok. Eğer zayıfsanız biraz kilo alın onlar da dolgunlaşır. Bıçak altına yatmaya kesinlikle değmez diye düşünüyorum, hem eşiniz de memnunmuş.

Merhaba. Yaşadığınız süreci ve sorunları kısaca anlatır misiniz? Ben de yaptırmaya karar verdim sütün tamamen kesilmesini bekliyorum ama sonrasında yaşanabilecekler konusunda pek bişey e rastlamak kolay degil, aklımı çok kurcalıyor o kismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…