- 30 Ağustos 2008
- 54
- 19
-
- Konu Sahibi nazlimmm086
Al sana 40 yasinda hic memesi yokken silikon taktirip hayatinin hatasini yaoan birinden tavsiye...kocanı dinle yaptirma...emin ol kucuk memeli olmak buyuk memeli olup sagliksiz olmaktan iyidir.9 ay once yaptirdim 9 aydir aci cekiyorum bll diye bir hastalik var arastir eminim vazgececeksin...memelerini sev kendini sev vucudunun dogasiyla oynama...Küçük memeleri ile barışık olan kızlar, desteğinizi bekliyorum çünkü artık benimde barışık olmam lazımgelişme çağımdan beri ileride çocuk sahibi olduktan sonra yaptırırım elbet diye kendimi avuttum durdum, şimdi çocuğumu büyüttüm maddi açıdan yaptırabilecek durumdayım ama eşim asla kabul etmiyor ben seni böyle seviyorum diyor sağolsun kocacım ama gelgelelim ben sevmiyorum napıcam ya, pandemi döneminde hazır evdeyken yaptıralım evde iyileşirim dedim, eğer yaptırırsan boşanırım diyor, akıl al
ır gibi değil. Ya diyorum destekli takıyorum ya farzetki içine takıcam, dıştan normal çamaşır giyicem. Yok asla diyor. Bu arada 80b kullanıyorum destekli ama 3 te 2 si destek tabi. Artık kendimle barışmayı öğrenmem lazım. Küçük memeleri ile özgüveni yüksek kızlardan tavsiye bekliyorum.
Özgüvenin sağliğin olsun...her sabah kalktiginda derin nefes alabilmek olsun.bak biz alamiyoruzDesene büyükler küçüğe, küçükler büyüğe hevesliinsanoğlu hiç mi bişey den memnun olmaz arkadaş, yavaş yavaş yeni karar aldım gibi galiba bırakıcam destekliyi, yok yani napayım Allah az vermiş . Biraz daha özgüven kazanabilirsem...
Çok geçmiş olsun kısa zamanda şifa bul inşallah, iyileşme süreci korkuyordu beni de...Al sana 40 yasinda hic memesi yokken silikon taktirip hayatinin hatasini yaoan birinden tavsiye...kocanı dinle yaptirma...emin ol kucuk memeli olmak buyuk memeli olup sagliksiz olmaktan iyidir.9 ay once yaptirdim 9 aydir aci cekiyorum bll diye bir hastalik var arastir eminim vazgececeksin...memelerini sev kendini sev vucudunun dogasiyla oynama...
Cok tesekkur ederim insallah.yinede sen bilirsin ama nacizane tavsiyem sağlıkla kal kucuk memeli kalÇok geçmiş olsun kısa zamanda şifa bul inşallah, iyileşme süreci korkuyordu beni de...
80b destekli giyebiliyorsaniz gogsunuz var. bu ameliyati olmayin. cok genis kapsamli sorunlar getirebilecek bir ameliyat bu. ben ergenlik caginda bir degisiklik yasamadim. doktorumun bastan asagi yalan bilgiler vermesinden dolayi bu ameliyati oldum. sikinti yasiyorum. bu ameliyati olmayin.Küçük memeleri ile barışık olan kızlar, desteğinizi bekliyorum çünkü artık benimde barışık olmam lazım☹ gelişme çağımdan beri ileride çocuk sahibi olduktan sonra yaptırırım elbet diye kendimi avuttum durdum, şimdi çocuğumu büyüttüm maddi açıdan yaptırabilecek durumdayım ama eşim asla kabul etmiyor ☹ ben seni böyle seviyorum diyor sağolsun kocacım ama gelgelelim ben sevmiyorum napıcam ya, pandemi döneminde hazır evdeyken yaptıralım evde iyileşirim dedim, eğer yaptırırsan boşanırım diyor, akıl al
ır gibi değil. Ya diyorum destekli takıyorum ya farzetki içine takıcam, dıştan normal çamaşır giyicem. Yok asla diyor. Bu arada 80b kullanıyorum destekli ama 3 te 2 si destek tabi. Artık kendimle barışmayı öğrenmem lazım. Küçük memeleri ile özgüveni yüksek kızlardan tavsiye bekliyorum.
Ben burayı kaçırmışım 80 bedene kucukmu diyorsunuz benim gibi 70 beden olsanız neyapardiniz valla ne diyim Allah gözünüzü doyursunKüçük memeleri ile barışık olan kızlar, desteğinizi bekliyorum çünkü artık benimde barışık olmam lazımgelişme çağımdan beri ileride çocuk sahibi olduktan sonra yaptırırım elbet diye kendimi avuttum durdum, şimdi çocuğumu büyüttüm maddi açıdan yaptırabilecek durumdayım ama eşim asla kabul etmiyor ben seni böyle seviyorum diyor sağolsun kocacım ama gelgelelim ben sevmiyorum napıcam ya, pandemi döneminde hazır evdeyken yaptıralım evde iyileşirim dedim, eğer yaptırırsan boşanırım diyor, akıl al
Canım benim 80b ama 3 te 2 si destek zatenBen burayı kaçırmışım 80 bedene kucukmu diyorsunuz benim gibi 70 beden olsanız neyapardiniz valla ne diyim Allah gözünüzü doyursun
Destek iyidir iyidirCanım benim 80b ama 3 te 2 si destek zatenkendimi kandırıyorum anlayacağın
Fark ettiyseniz çoğu mankenlerin memeleri küçük. 75 falan hatta. Ben de küçük memeliyim ilk başlarda kafaya takardım ama şuan baktığımda regli döneminde yeterince şişiyor ayrica çocuk olduktan sonra da büyük meme gibi sarkma ihtimali yok tabi biraz kas egzersiziyle. Ablamlarin büyük ve af edersiniz göbeğe kadar iniyor. Bence küçük meme artık silikonla 90 95 yapılan memelere kıyasen daha çok tercih ediliyoeKüçük memeleri ile barışık olan kızlar, desteğinizi bekliyorum çünkü artık benimde barışık olmam lazım☹ gelişme çağımdan beri ileride çocuk sahibi olduktan sonra yaptırırım elbet diye kendimi avuttum durdum, şimdi çocuğumu büyüttüm maddi açıdan yaptırabilecek durumdayım ama eşim asla kabul etmiyor ☹ ben seni böyle seviyorum diyor sağolsun kocacım ama gelgelelim ben sevmiyorum napıcam ya, pandemi döneminde hazır evdeyken yaptıralım evde iyileşirim dedim, eğer yaptırırsan boşanırım diyor, akıl al
Desteksiz Seksen kullanıyorum .memem küçük gruba giriyor. Bence çoh hojKüçük memeleri ile barışık olan kızlar, desteğinizi bekliyorum çünkü artık benimde barışık olmam lazımgelişme çağımdan beri ileride çocuk sahibi olduktan sonra yaptırırım elbet diye kendimi avuttum durdum, şimdi çocuğumu büyüttüm maddi açıdan yaptırabilecek durumdayım ama eşim asla kabul etmiyor ben seni böyle seviyorum diyor sağolsun kocacım ama gelgelelim ben sevmiyorum napıcam ya, pandemi döneminde hazır evdeyken yaptıralım evde iyileşirim dedim, eğer yaptırırsan boşanırım diyor, akıl al